خوشبخت بیان داشت: این پسماندهای خشک شده برای تنظیم رطوبت در پشته های تولید کود گرین کمپوست مورد استفاده قرار می گیرد. برای تحویل پسماندهای خشک شده می توان به ایستگاههای بازیافت سطح شهر مراجعه نمود یا به خودروهای بازیافت تحویل دهند.
وی افزود: یکی از روش های کاهش تولید شیرابه آب گیری و یا خشک کردن پسماندهای تر نظیر اضافه سبزی، پوست میوه ها و سایر پسماندهای تر می باشد که نقش مهمی در کاهش وزن و همچنین کاهش شیرابه پسماند دارد.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز ادامه داد: روش های مختلفی برای حفاظت از محیط زیست و بهداشت محیط شهری وجود دارد که یکی از این روش ها کاهش تولید شیرابه پسماند است. شیرابه مایعی است که از پسماندهای تر تراوش می کند و درصورت ورود به خاک باعث آلودگی خاک و آب های زیر زمینی شده و اگر با جریان باران و سیلاب همراه شود وارد رودخانه ها شده و باعث آلودگی آب رودخانه نیز می شود.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز:
در ماه گذشته شیرابه کمتری تولید شد
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز گفت: طرح خشک کردن پسماندهای تر با همکاری شهروندان از آذرماه سال گذشته شروع شد که در ابتدای کار ماهانه ۱۰۰ کیلوگرم پسماند خشک جمع آوری گردید و در حال حاضر به ۶۰۰ کیلوگرم در ماه رسیده است.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=21708
- خبرنگار : ساسان یگانه (مدیرمسئول)
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه