
سحاب پرس/فارس با اعلام ستاد برگزاری ۲۳ومین جشنواره تئاتر زندانهای سراسر کشور که بصورت غیرحضوری(ویدئوکنفرانس) و به میزبانی ادارهکل زندانهای گیلان برگزار شد، ادارهکل زندانهای فارس با کسب چهارمقام برتر عنوان استان برتر و اول این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد.
بنابر اعلام هیات داوران در رشته خوانش، ویژه کارکنان مرد زن و سربازان وظیفه ادارهکل زندانهای فارس با ارائه اثر نمایشنامهخوانی تحت عنوان ورود بانوان ممنوع از زندان مرودشت مقام سوم را از آن خود کرد.
همچنین در رشته نمایش خیابانی ویژه زندانیان مرد و زن نیز عنوان اول با ارائه نمایش قهرمان زندان فیروز آباد از آن زندانهای فارس شد.
در رشته تئاتر صحنهای مددجویان کانونهای اصلاح و تربیت نیز نمایش پل سفید از کانون فارس، شایسته تقدیر ویژه شد.
همچنین ادارهکل زندانهای فارس در رشته نمایش صحنه ای زندانیان مرد و زن نیز با ارائه نمایش به روایت مریم از اندرزگاه نسوان زندان عادل آباد شیراز عنوان دوم را کسب کرد.
هیئت داوران همچنین اعلام کرد: ادارهکل زندانهای استان فارس در مجموع جایگاه اول و برتر بیست و سومین دوره مسابقات تئاتر زندانهای کشور را از آن خود نموده است.
به گزارش سحاب پرس، به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس در روز شنبه ۲۵ بهمن، اسحاق ابراهیمی، مدیرکل زندانهای فارس نیز با تایید بر تاثیر تربیتی تئاتر در عرصه اصلاح و تربیت زندانیان گفت: ادارهکل زندانهای فارس در پنج رشته با ارائه اثر در این دوره از مسابقات شرکت کرد که در چهار رشته و اثر حائز رتبه برتر در کشور شد.
انتهای پیام









