کل 27611 امروز 1
2
شتاب در توسعه فیبرنوری با تعامل مخابرات فارس و جهاد دانشگاهی در آموزش فیبربان

شتاب در توسعه فیبرنوری با تعامل مخابرات فارس و جهاد دانشگاهی در آموزش فیبربان

  • کد خبر : 166698
  • 15 بهمن 1404 - 0:11
شتاب در توسعه فیبرنوری با تعامل مخابرات فارس و جهاد دانشگاهی در آموزش فیبربان
در دیدار مهندس محمودی مدیر مخابرات منطقه فارس با دکتر استقلال رئیس جهاد دانشگاهی فارس در زمینه تربیت نیروهای متخصص مرتبط با فیبر نوری بحث و گفتگو شد.

در دیدار مهندس محمودی مدیر مخابرات منطقه فارس با دکتر استقلال رئیس جهاد دانشگاهی فارس در زمینه تربیت نیروهای متخصص مرتبط با فیبرنوری بحث و گفتگو شد.

مدیر منطقه با تقدیر از مجموعه جهاد دانشگاهی در آموزش فراگیران دوره تربیت فیبربان در شهر شیراز، پیشنهاد آموزش در شهرستان‌ها را مطرح کرد و گفت: ارتباطات پایدار، باکیفیت و امن، حق مردم شریف استان است و ما مصمم به اتمام هرچه سریع‌تر پروژه برگردان در کل استان هستیم و در این راستا همکاری جهاد دانشگاهی در آموزش و توانمندسازی نیروهای متخصص می‌تواند کمک شایانی به اجرای پروژه کند.

دکتر استقلال از پیشنهاد مهندس محمودی برای برگزاری کلاس‌های آموزشی در شهرستان‌ها استقبال و ابراز امیدواری کرد جهاد دانشگاهی بتواند پس از بررسی شرایط و برنامه‌ریزی آموزشی، نسبت به ثبت‌نام و آموزش متقاضیان در شعب شهرستان‌ها نیز اقدام کند.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=166698

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.