کل 27512 امروز 11
0
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

توزیع ۹۵ تن کود اوره در خفر: تقویت کشاورزی در مناطق کم‌بهره

  • کد خبر : 166448
  • 13 بهمن 1404 - 10:35
توزیع ۹۵ تن کود اوره در خفر: تقویت کشاورزی در مناطق کم‌بهره
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از توزیع ۹۵ تن کود اوره در شهرستان خفر در ماه دی سال جاری خبر داد.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،
در ماه دی سال جاری، ۹۵ تن کود اوره به شهرستان خفر تحویل داده شد. این محموله پس از هماهنگی‌های میدانی بین شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس و شبکهٔ کارگزاران محلی، به‌طور کامل به انبارهای تعیین‌شده در مراکز بخش‌های تابعه ارسال شد.
حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، گفت: در خفر، توزیع کود تنها یک تصمیم مرکزی نیست؛ بلکه نتیجهٔ همکاری روزانه با کارگزارانی است که دقیقاً می‌دانند چه کشاورزی در چه روستایی چه نیازی دارد.
وی افزود که برخلاف روش‌های قدیمی که کود را به‌صورت یکسان به تمام نقاط ارسال می‌کردند، امروز هر بخش از خفر بر اساس گزارش‌های میدانی کارگزاران، سهمیهٔ جداگانه‌ای دریافت کرده است. برای نمونه، بخش‌هایی با سطح زیر کشت بالاتر، سهمیهٔ بیشتری دریافت کرده‌اند، در حالی که مناطق با کشت محدود، تنها به اندازهٔ نیاز واقعی خود کود دریافت کرده‌اند.
ابراهیمی‌زاده تأکید کرد که تمامی محموله دارای برچسب‌های ردیابی بوده و اطلاعات تحویل آن در سامانهٔ یکپارچهٔ شرکت ثبت شده است. این سیستم به ما اجازه می‌دهد در صورت نیاز، ظرف چند دقیقه وضعیت توزیع را در هر نقطه از خفر بررسی کنیم.
در پایان، وی گفت: کارگزار محلی، چشم و گوش سیستم حمایتی در روستاست. بدون او، حتی بهترین برنامهٔ مرکزی هم می‌تواند شکست بخورد.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=166448

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.