کل 27511 امروز 10
0
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

ارسال ۱۸۹ تن کود کشاورزی به استهبان: حمایت از کشاورزی در مناطق خشک

  • کد خبر : 166368
  • 12 بهمن 1404 - 10:21
ارسال ۱۸۹ تن کود کشاورزی به استهبان: حمایت از کشاورزی در مناطق خشک
در شرایط آب‌وهوایی خشک، ۱۸۹ تن کود سولفات پتاسیم گرانوله به استهبان ارسال شد.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،
در حالی که بخش قابل‌توجهی از شهرستان استهبان تحت تأثیر شرایط آب‌وهوایی خشک و نیمه‌خشک قرار دارد، ۱۸۹ تن کود سولفات پتاسیم گرانوله در بازهٔ یک ساله تا پایان دی‌ماه جاری به این منطقه ارسال شده است. این توزیع، نشان‌دهندهٔ توجه ویژه به کشاورزانی است که در سخت‌ترین شرایط، همچنان در خط مقدم تولید غذا فعالیت دارند.
حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، گفت: «در مناطقی مانند استهبان، کمبود آب تنها چالش نیست؛ کمبود عناصر مغذی نیز می‌تواند تولید را به‌طور کامل متوقف کند. پتاسیم به‌عنوان یکی از ارکان اصلی مقاومت گیاه در برابر خشکی، نقشی غیرقابل‌جایگزین دارد.»
وی افزود که انتخاب نوع کود بر اساس تحلیل خاک و نیازهای خاص محصولات محلی صورت گرفته است. حتی در کوچک‌ترین تصمیم توزیع، ما به دنبال این هستیم که کود نه تنها به‌موقع، بلکه به‌جا نیز باشد.
ابراهیمی‌زاده تأکید کرد که توزیع کود در مناطق خشک، یک سرمایه‌گذاری در ثبات جمعیت روستایی است: وقتی کشاورز در استهبان ببیند که دولت به او فراموش نکرده، انگیزهٔ بیشتری برای ماندن در سرزمینش پیدا می‌کند.
در پایان، وی اعلام کرد که تمامی این کود از طرییق شبکهٔ رسمی کارگزاران و با نظارت مستمر توزیع شده و هیچ‌گونه اختلالی در فرآیند گزارش نشده است.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=166368

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.