به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، مهندس کلاری در آیین تکریم و معارفه سرپرستان سابق و جدید سازمان دانش آموزی استان، اظهار کرد: ساختار سازمان دانش آموزی به صورت یک تشکیلات اجتماعی است که در نبود رئیس سازمان هم، کارها به روال عادی انجام می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس بااشاره به اینکه با این تغییرات انتظار می رود فصل نوینی را در سازمان دانش آموزی استان شاهد باشیم تصریح کرد: تربیت اجتماعی از اهداف اصلی و برنامه های اجتماعی سازمان دانش آموزی است بنابراین برای فعالیت های تشکیلاتی دانش آموزان باید برنامه ریزی شود.
کلاری ادامه داد: همراهی و همفکری مجموعه سازمان دانش می تواند تحول خوبی را در این تشکیلات دانش آموزی ایجاد کند.
سرپرست سابق سازمان دانش آموزی استان فارس نیز اظهار کرد: امروز جامعه بیش از هر زمان دیگری نیاز به شور و نشاط دارد و یکی از مجموعه هایی که می تواند به ایجاد شور و نشاط بپردازد سازمان دانش آموزی است.
سید خداکرم فلاحی افزود: برگزاری اردوهای تمشک یکی از مصادیق تقویت و توسعه شور و نشاط در بین دانش آموزان در سال گذشته بود.
سرپرست جدید سازمان دانش آموزی استان فارس هم گفت: تلاش خواهیم کرد سازمان دانش آموزی به دوران اوج خود برگردد و برای تحقق این امر نیاز به همراهی و همکاری سایر بخش ها داریم.
اسماعیل زاهدیان نژاد افزود: ایجاد نشاط، چابک سازی تشکیلات، فراهم کردن زمینه خلاقیت و پویایی دانش آموزان را در دستور کار قرار خواهیم داد.
خاطر نشان می شود: در این جلسه ضمن تقدیر از زحمات سید خداکرم فلاحی معاون فعلی پرورشی وفرهنگی اداره کل وسرپرست سابق سازمان دانش آموزی استان فارس، اسماعیل زاهدایان نژاد به سمت سرپرست جدید این سازمان منصوب شد.
درسوابق زاهدیان نژاد معاون تشکیلات سازمان دانش آموزی استان فارس ومعاون پرورشی و تربیت بدنی، کارشناس حراست وبازرسی وارزیابی عملکرد وسازمان دانش آموزی اداره آموزش وپرورش ارسنجان نیز دیده می شود.









