کل 27258 امروز 0
1
استاندار فارس:

دانشگاه‌ها باید آینده‌نگر و مسئله‌محور باشند

  • کد خبر : 164775
  • 10 دی 1404 - 20:06
دانشگاه‌ها باید آینده‌نگر و مسئله‌محور باشند
استاندار فارس با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید آینده‌نگر و مسئله‌محور باشند، گفت: جایگاه دانشگاه پیام‌نور در افکار عمومی می‌تواند با اثبات توانمندی‌های علمی، ارتقاء یابد.

 

حسینعلی امیری امروز چهارشنبه، ۱۰ دی در دیدار با سرپرست، معاونین و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور فارس با اشاره به نقش بنیادین علم در پیشرفت جوامع گفت: علم و دانش زیربنای هر تمدن پایدار است و جامعه‌ای که بر پایه اصول علمی حرکت کند، مسیر توسعه و تعالی را هموار خواهد ساخت.

وی افزود: تاریخ نشان می‌دهد که تمدن‌ها بر اساس نظم، قاعده و علم شکل گرفته‌اند و این اصول همچنان راهگشای آینده هستند.

امیری با تأکید بر اهمیت دانشگاه‌ها در ارتقاء سطح علمی گفت: دانشگاه‌ها باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی خود، در تولید دانش و حل مسائل جامعه پیشگام باشند و دانشگاه پیام نور با برخورداری از اساتید توانمند و دانشجویان پرتلاش، می‌تواند در عرصه‌های علمی و پژوهشی نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد و جایگاه خود را در سطح ملی و بین‌المللی ارتقاء دهد.

استاندار فارس با تأکید بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های علمی این دانشگاه تصریح کرد: باید مجموعه‌ای از برنامه‌ها و رویدادها برای برجسته‌سازی دستاوردهای دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گیرد تا توانمندی‌های علمی و پژوهشی بیش از پیش در سطح جامعه شناخته شود.

وی افزود: رسانه‌های استان نیز مأموریت دارند با انعکاس مناسب فعالیت‌های دانشگاه پیام نور، زمینه معرفی شایسته این دانشگاه و نقش‌آفرینی آن در ارتقاء جایگاه علمی فارس را فراهم آورند.

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به ضرورت همگامی دانشگاه‌ها با تحولات جهانی گفت: بهره‌گیری از منابع علمی آزاد و فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی می‌تواند به ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش کمک کند و دانشگاه‌ها برای انطباق با این پدیده‌ها باید آمادگی داشته باشند.

امیری تأکید کرد: دانشگاه‌های دنیا مأموریت‌محور هستند و مسائل جامعه را حل می‌کنند؛ بنابراین دانشگاه‌های استان نیز باید با آینده‌نگری و برنامه‌ریزی علمی، در مسیر توسعه پایدار حرکت کنند.

استاندار فارس با بیان این‌که جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تفکر علمی و عمل مبتنی بر دانش است، بر نقش دانشگاه‌ها در تحقق این رسالت راهبردی و کلیدی تأکید و خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ پیام نور با اثبات توانمندی‌های علمی و پژوهشی خود می‌تواند جایگاه شایسته‌ای در سطح ملی و بین‌المللی کسب کند و به‌عنوان سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده کشور شناخته شود.

احمد رستگار، رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس نیز در این دیدار بر نقش دانشگاه پیام نور به‌عنوان نماد «دانشگاه باز» در توسعه آموزش‌های ترکیبی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، هوش مصنوعی و دوره‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت تأکید کرد.

 

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=164775

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.