به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت سیر سبز از سطح ۱۵۰ هکتار از مزارع شهرستان بیضا از اواسط آذر ماه شروع شده است و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.
به گفته این مقام مسئول؛ میانگین برداشت این سبزی در هر هکتار ۳۲ تن است و سیرسبز تولیدی علاوه بر مصرف داخلی به استان های تهران، یزد، بوشهر و بندرعباس صادر میشود.
مویدی با اشاره به اینکه سیرسبز یکی از مهمترین داروهای گیاهی پرکاربرد محسوب می شود که مصرف غذایی بالایی دارد، اضافه کرد: کشت ارقام محلی این محصول علاوه بر تطابق با شرایط آب و هوایی شهرستان بیضا، از کیفیت مطلوب، عطر و طعم تند و بازار پسندی رضایت بخشی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: بهترین نوع کشت برای سیر، کشت ردیفی است که یا به صورت دستی و یا با دستگاه کارنده سیر انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با توجه به برداشت دستی این محصول پرخاصیت برای تعداد ۵۵۰ نفر از روستائیان منطقه اشتغالزایی فصلی ایجاد شد.









