کل 27087 امروز 15
0

درآمد ۸۴ میلیارد ریالی زعفران کاران بیضا از فروش زعفران

  • کد خبر : 163741
  • 26 آذر 1404 - 14:01
درآمد ۸۴ میلیارد ریالی زعفران کاران بیضا از فروش زعفران
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: زعفران کاران بیضا امسال 56 کیلوگرم زعفران به ارزش 84 میلیارد ریال برداشت و به بازار‌های مصرف عرضه کردند.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با اشاره به اینکه برداشت زعفران از نیمه آبان ماه آغاز شد و تا نیمه آذرماه پایان یافت، افزود: سطح مزارع زعفران در شهرستان بیضا۱۴ هکتار است که این میزان سطح تماما به کشت آبی اختصاص دارد.
مؤیدی اضافه کرد: سطح کشت این گیاه داروئی نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد افزایش دارد.
این مقام مسئول اظهار کرد: اغلب زعفران‌کاران این شهرستان خرده‌مالک هستند یا مزارعی در سطح کوچک دارند. برداشت زعفران در بیضا در صبح زود انجام می شود که بر کیفیت، عطر و طعم محصول اثرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: شرایط مساعد آب و هوایی همراه با تغذیه مناسب و رعایت اصول فنی از عوامل مؤثر در افزایش عملکرد زعفران در سال جاری بوده است.
او بیان کرد: کاشت زعفران با هدف ترویج و جایگزینی گیاهان با نیاز آبی کم است، و به دلیل صرفه اقتصادی بالا برای خانواده ها در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا یادآور شد: برداشت زعفران در این شهرستان به‌صورت سنتی انجام می‌شود و در زمان برداشت محصول در هر هکتار برای بیش از هشت نفر کارگر فصلی اشتغال ایجاد می‌شود که به نوبه خود قابل توجه است.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=163741

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.