کل 26796 امروز 9
0
مدیرعامل آبفا شیراز؛

فرهنگ؛ کلید طلایی حل بحران آب

  • کد خبر : 161627
  • 27 آبان 1404 - 19:08
فرهنگ؛ کلید طلایی حل بحران آب
مدیرعامل آبفا شیراز با تأکید بر این که هیچ راه‌حل فنی به‌تنهایی پاسخگوی بحران آب نیست، گفت: گذار از این چالش تاریخی تنها با تحول فرهنگی و تغییر نگرش جامعه ممکن خواهد بود.

بهمن بهروزی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز، در آیین اختتامیه جشنواره ملی فیلم کوتاه آبفا، حل بحران آب را منوط به ایجاد تحولی فرهنگی در جامعه دانست.

وی با بیان اینکه بحران آب به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های ملی تبدیل شده است، اظهار داشت: اگرچه متخصصان و مهندسان بخش آب بی‌وقفه در حال تقویت زیرساخت‌ها و افزایش پایداری شبکه هستند، اما پایداری واقعی زمانی حاصل می‌شود که سمت مصرف نیز متحول شود.

بهروزی با اشاره به نقش بی‌بدیل هنر در ایجاد گفتمان عمومی، خاطرنشان کرد: یک فیلم کوتاه، یک عکس تأمل‌برانگیز یا یک قطعه موسیقی می‌تواند جرقه‌ای باشد برای آغاز گفت‌وگویی ملی درباره آینده آب در این سرزمین. هر اثر هنری که بتواند مخاطب را با پیامدهای مصرف نادرست آب روبرو کند، در واقع قدمی بلند در مسیر مدیریت پایدار برداشته است.

مدیرعامل آبفا شیراز، بحران مصرف را عامل اصلی ناترازی در منابع آبی کشور عنوان کرد و تأکید نمود: هیچ سیاستگذاری و هیچ فناوری پیشرفته‌ای به تنهایی قادر به نجات کشور از این بحران نیست، مگر آنکه بستر فرهنگی و اعتقادی لازم در جامعه برای تغییر سبک مصرف فراهم شود.

وی در پایان با تقدیر از دست‌اندرکاران جشنواره، ابراز امیدواری کرد: اینگونه رویدادهای فرهنگی بتوانند نسلی آگاه‌تر، مسئول‌تر و فعال در عرصه حفاظت از آب پرورش دهند.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=161627

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.