کل 26681 امروز 2
0

دستگاه حفار مکانیزه به ایستگاه شهید بهشتی مترو رسید؛ گامی بلند در مسیر توسعه زیرساختی شیراز

  • کد خبر : 160217
  • 21 مهر 1404 - 18:04
دستگاه حفار مکانیزه به ایستگاه شهید بهشتی مترو رسید؛ گامی بلند در مسیر توسعه زیرساختی شیراز
دستگاه حفار مکانیزه (تی‌بی‌ام) در پنجاه‌وپنجمین مرحله جهش عمرانی کلان‌شهر شیراز به ایستگاه شهید بهشتی در خط ۳ مترو رسید و برگ زرینی در دفتر توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی این شهر رقم زد. این دستاورد بزرگ، نمادی از همت، تخصص و پایداری مدیریت شهری در مسیر خدمت‌رسانی پایدار به شهروندان و گامی بلند در جهت تحقق زیست شهری متوازن و آینده‌نگر شیراز است.

کلان‌شهر شیراز در پنجاه‌وپنجمین مرحله جهش عمرانی خود، بار دیگر نماد پیشرفت و پویایی در مدیریت شهری شد. این مرحله با حفاری مکانیزه در خط سه مترو و عبور دستگاه تی‌بی‌ام از شهرک شهید بهشتی، فصل تازه‌ای از توسعه زیرساختی را رقم زد؛ تلاشی بزرگ برای ساخت تونلی به طول بیش از ۳۳۰۰ متر و ارزشی بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان میان ایستگاه‌های گلستان و شهید بهشتی.

این اقدام، جلوه‌ای از اراده جمعی مدیران، مهندسان و کارگران شهر شیراز است که با همت و تدبیر، مسیر خدمت و آبادانی را در دل خاک و جان شهر گشوده‌اند.

پیوند توسعه شهری شیراز با محوریت حرم حضرت شاهچراغ(ع) 

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام جمعه شیراز در پنجاه‌و‌پنجمین مرحله جهش عمرانی کلان‌شهر شیراز که با ورود دستگاه حفّار مکانیزه (تی‌بی‌ام) به ایستگاه مترو شهید بهشتی واقع در خط ۳ قطار شهری همراه بود، ضمن تقدیر از مجموعه حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز اظهار کرد: مجموعه شهرداری این کلان‌شهر، تسهیل دسترسی‌ها همراه با رفاه و آسایش شهروندان را در طبق اخلاق به شهر هدیه کرده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۱۲۰ هزار نفر از شهروندان از خطوط مترو استفاده می‌کنند، ابراز امیدواری کرد: همه شهروندان به‌جای خودروی شخصی و تک‌سرنشین با کمال آسایش از خطوط امن مترو استفاده کنند. امام‌جمعه شیراز تصریح کرد: همه این‌ها باید منتهی به حرم مطهر شاهچراغ(ع) شود؛ زیرا عزت، زیبایی و آبادانی شهر از آن حرم نشأت می‌گیرد.

آیت‌الله دژکام تأکید کرد: در دسترسی‌های شهری، محوریت بافت قدیم باید حفظ شود تا زیبایی‌های شیراز به دنیا معرفی شود.

امام‌جمعه شیراز افزود: شیراز از بسیاری شهرهای جهانی جلوتر است و تمدن طولانی آن موجب شکل‌گیری شهرهای دیگر جهان شده است.

وی همچنین از عملکرد دوره ششم شورای اسلامی شهرو شهرداری شیراز در حوزه عمران و رفاه تقدیر کرد.

عملکرد جهادی مدیریت شهری در پروژه خط ۳ مترو 

محمدحسن اسدی، شهردار کلان‌شهر شیراز، با تأکید بر حساسیت و پیچیدگی پروژه‌های مترویی اظهار داشت: مدیریت شهری تلاش دارد با پشت سر گذاشتن موانع، این پروژه‌ها را بدون تأخیر پیش ببرد.

وی افزود: شرط انتخاب پیمانکار خط ۳، مالکیت دستگاه حفار مکانیزه (تی‌بی‌ام) بود که با بیش از ۸ میلیون یورو خریداری و پس از مونتاژ، عملیات حفاری آغاز شد. طول دستگاه ۱۳۵ متر و وزن آن حدود یک‌هزار و ۵۰۰ تُن است.

اسدی تصریح کرد: حتی در شرایط سخت اقتصادی، پروژه‌ها متوقف نشدند و امروز نیز، فعالیت‌ها ادامه دارد.

فعالیت هم‌زمان در چهار خط مترو و پیشرفت منحصربه‌فرد کلان‌شهر شیراز 

رضا محمدیان، رئیس کمیسیون حمل‌ونقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شهر شیراز، با اشاره به فعالیت هم‌زمان چهار جبهه کاری در پروژه مترو شیراز اظهار داشت: در هیچ کلان‌شهری چنین حجمی از فعالیت وجود ندارد و این اقدام حاصل تدبیر شورای ششم و مدیریت دکتر اسدی است.

وی افزود: دستگاه تی‌بی‌ام باعث صرفه‌جویی چند میلیارد تومانی در هزینه‌ها شده و برخی نگاه‌های سیاسی نباید تلاش‌های شهرداری را تخریب کنند.

محمدیان ضمن تقدیر از مجموعه‌های اجرایی و معاونت مالی شهرداری گفت: بدون حمایت مالی، پروژه‌های بزرگ پیش نمی‌روند و عملکرد مالی در این زمینه کلیدی بوده است.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شهر شیراز عنوان کرد: شیراز، شهر فرهنگ و تمدن ایرانی است و امروز با فعالیت‌های گسترده عمرانی، فرهنگی و اجتماعی، الگویی برای کل کشور به‌شمار می‌رود.

ورود تی‌بی‌ام به ایستگاه شهید بهشتی؛ نماد امید، توسعه و عدالت شهری 

علی کلانتری، رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز، با تأکید بر این موضوع که ورود دستگاه حفار مکانیزه خط ۳ مترو نشانه‌ای از رشد عدالت اجتماعی و گسترش امید در زیرساخت‌های شهری است، اظهار داشت: خط ۳ مترو با طول ۳۴ کیلومتر راه‌آهن شیراز را به فرودگاه متصل می‌کند که ۱۲ کیلومتر آن در حال اجراست.

وی افزود: تاکنون بیش از ۳۲۰۰ متر حفاری انجام شده، ۱۴۰ کیلومتر نوار آب‌بند داخلی تولید و به کار گرفته شده و بیش از ۴ هزار تُن فولاد مصرف شده است. در این خط، هفت ایستگاه با میانگین پیشرفت فیزیکی حدود ۴۰ درصد فعال‌اند و پروژه تا پایان سال ۱۴۰۶ یا اوایل ۱۴۰۷ به بهره‌برداری می‌رسد.

کلانتری با اشاره به حفاری خط ۴ مترو از بلوار رازی تا استقلال گفت: این خط دسترسی مستقیم به حرم حضرت شاهچراغ(ع) را فراهم خواهد کرد و تا عید فطر عملیات حفاری آن آغاز می‌شود.

رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز بیان کرد: بیش از ۴۵۰۰ نفر در چهار خط مترو شیراز مشغول کار هستند و این پروژه‌ها علاوه بر توسعه شهری، فرصت‌های اقتصادی و علمی برای جوانان فراهم کرده‌اند.

وی با استناد به فرمایش رهبر معظم انقلاب، ملت ایران را ملت امید دانست و تأکید کرد: امید با کار، اقدام و حضور میدانی ساخته می‌شود.

بنابراین گزارش، ورود تی‌بی‌ام به ایستگاه شهید بهشتی، نقطه‌ عطفی در تاریخ توسعه زیرساخت‌های استان فارس و نماد امید و پویایی کلان‌شهر شیراز است. این پروژه نه‌فقط یک تحول فنی، بلکه نمایش همت، تخصص و هماهنگی میان مجموعه‌های عمرانی، مدیریتی و اجرایی است که شیراز را در جایگاه پیشتاز شهرهای در حال نوسازی کشور قرار می‌دهد. شیراز، با تکیه بر ایمان و تلاش شهروندان و مدیران خود، مسیر خدمت را پرقدرت ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=160217

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.