کل 26182 امروز 16
1

نشست ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور در شیراز آغاز شد

  • کد خبر : 157479
  • 21 مهر 1404 - 8:28
نشست ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید با حضور دبیر این ستاد و جمعی از مدیران ارشد ملی و استانی، صبح امروز (دوشنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۴) در استانداری فارس آغاز به کار کرد.

این نشست با حضور «ارشاد استعدادی»، دبیر ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید، و دیگر مسئولان ملی و استانی در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.

هدف اصلی این جلسه، بررسی و پیگیری راهکارهای عملی برای رفع چالش‌ها و مشکلات پیش‌روی واحدهای تولیدی و صنعتی در سطح استان فارس و کشور اعلام شده است.

این نشست همزمان با میزبانی شیراز از اکسپو برگزار شده و قرار است به مسایل صنعتگران و تولیدکنندگان فارس رسیدگی کند.

نمایشگاه بین‌المللی شیراز اکسپو از روز گذشته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس آغاز بکار کرده است و تا ۲۳ مهرماه ادامه داد؛ هدف از برگزاری این رویداد، معرفی توانمندی‌های صادراتی ایران و استان فارس به کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس است.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=157479

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.