به گزارش سحابپرس و به نقل از روابطعمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، نادر زارعی با بیان اینکه در سال جاری باوجود شرایط نامناسب جوی همچون سرمازدگی، گرمازدگی و کاهش نزولات آسمانی در مجموع نسبت به سال گذشته با کاهش تولید و کیفیت، مواجهایم؛ افزود: عمده محصول گردوی نیریز در بخش مشکان این شهرستان تولید میشود که شامل ارقام محلی و پوستکاغذی است.
وی اظهارکرد: برداشت گردو از نیمه شهریورماه آغاز شدهاست و تا نیمه مهرماه ادامه دارد و حدود ۲۰۰۰ نفر در فصل برداشت، در باغهای این شهرستان مشغول به کار میشوند.
بهگفته زارعی؛ با رویکرد تجاریسازی این محصول، می توان با طرح سرشاخهکاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پر محصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانکت و هارتلی، عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.