به گزارش سحابپرس و به نقل از روابطعمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، نادر زارعی با بیان اینکه ۷۰درصد از محصول زیتون شهرستان به منظور تهیه کنسرو استفاده می شود؛ گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبانماه است.
وی اظهارکرد: پیشبینی میشود با توجه به خشکسالی و کاهش شدیت عملکرد، امسال بالغ بر۱۵۰ تن زیتون در نیریز تولید و روانه بازار مصرف شود.
این مقام مسئول ابرازکرد: ارقام غالب زیتون در نیریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زردزیتون و شیراز است.
او بیانکرد: فرآوری زیتون بهمنظور تهیه کنسرو، ترشی و روغنکشی با “سود” و “دستی” انجام و به شهرستانهای اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال میشود.
زارعی به عملیات باغی انجامشده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغهای زیتون که هرساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام میشود؛ اشاره کرد و گفت: پیوند، هرس و تغذیه از مهمترین این اقدامات در طول سال های گذشته بوده است.