به گزارش سحابپرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، نادر زارعی افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغازشد و در اواسط شهریورماه به پایان رسید.
بهگفته وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار میباشد و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار کاهش یافته است.
زارعی تاکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.