به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، ابوالفضل زمانی فرد تصریح کرد: برداشت “میوه بِه” که از اواخر شهریورماه در شهرستان فسا آغاز شده است تا پایان آبان ماه در شهرستان سرچهان ادامه دارد.
به گفته وی؛ استان فارس، بعد از استان های اصفهان و کرمان رتبه سوم، سطح زیرکشت و تولید “میوه بِه” در کشور دارد.
زمانی فرد اظهار کرد: شهرستان های نی ریز، اقلید و بوانات به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت و تولید ” بِه ” را در بین شهرستان های استان به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه ارقام “میوه بِه” شامل اصفهانی و محلی است، افزود: “میوه بِه” علاوه بر مصرف در شهرستان های استان، به سایر استان ها صادر می شود.
زمانی فرد ابراز کرد: آفات و بیماری ها محصول باغ ها را به مخاطره می اندازد و در سال های اخیر توسعه باغ های “بِه” با استفاده از پایه های رویشی کوئینز، ارقام بازارپسند و پربار در دستورکار این سازمان قرار گرفته است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: ایجاد صنایع فرآوری و تبدیلی از ملزومات توسعه باغ های به در استان فارس به شمار می رود.