به گزارش سحاب پرس، در بیست و هشتمین جشنواره شهید رجایی استان فارس، «ایرج نادری» مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس بهعنوان مدیرکل نمونه استان در سال ۱۴۰۳ برگزیده و طی مراسمی با حضور نماینده مقام معظم رهبری در استان فارس، استاندار فارس و مدیران کل دستگاه های اجرایی از وی تقدیر بعمل آمد.
در متن تقدیرنامهای که از سوی دکتر امیری، استاندار فارس صادر شده، آمده است:
«بیتردید بزرگترین سرمایه هر سازمان، سرمایه انسانی کارآمد آن است که با بهرهگیری از دانش، تخصص و وجدان کاری، مسیر توسعه و تعالی را هموار میسازد. خدمات ارزشمند و تلاشهای خالصانه شما در تحقق اهداف سازمانی و ارتقای سطح بهرهوری، شایسته تقدیر است.»
استاندار فارس در این لوح تقدیر، ضمن قدردانی از خدمات و تلاشهای مدیرکل تأمین اجتماعی استان، انتخاب وی بهعنوان مدیرکل نمونه را حاصل کوششهای صادقانه و تعهد سازمانی دانسته و ابراز امیدواری کرده است که این مسیر خدمتگزاری با اتکا به رهنمودهای مقام معظم رهبری و در راستای تحقق سیاستهای کلان دولت مردمی تداوم یابد.
این موفقیت، برگ زرینی در کارنامه خدمترسانی مجموعه تأمین اجتماعی فارس به بیمهشدگان، بازنشستگان و کارفرمایان استان به شمار میآید.