کل 25455 امروز 12
0

ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی در نمایشگاه لوازم‌التحریر شیراز

  • کد خبر : 153202
  • 03 شهریور 1404 - 14:40
ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی در نمایشگاه لوازم‌التحریر شیراز
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: جهت ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی از نماد‌های ملی، ایرانی و ایرانی اسلامی در طراحی نوشت افزار‌های نمایشگاه «ایران نوشت»، استفاده شده است.

مرتضی شریفی امروز در آیین افتتاح نمایشگاه نوشت افزار ایرانی «ایران نوشت» در شیراز، گفت: نزدیک به یکماه دیگر تا بازگشایی مدارس باقی مانده و برنامه‌ریزی‌هایی در این باره انجام شده تا دانش آموزان با کمترین مشکل، سال تحصیلی را آغاز کنند.

او با بیان اینکه یکی از این اقدامات برپایی نمایشگاه‌های نوشت افزار و لوازم‌التحریر است، افزود: نمایشگاه‌های پاییزه در سایت نمایشگاه بین‌المللی و دو هفته آخر شهریورماه در سطح شهر شیراز نیز در راستای تامین ملزومات مدرسه برپا می‌شوند و پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس خاطرنشان کرد: همچنین نظارت بر سرویس مدارس، شهریه و پوشاک مدارس از ماه‌های قبل در جلسه اقدام مشترک و تنظیم بازار استان مورد بررسی قرار گرفته است.

شریفی اضافه کرد: امروز نیز چهارمین نمایشگاه ایران نوشت آغاز به کار کرد که ملزومات مدرسه، کیف و لوازم‌التحریر را با کالا‌های تماما ایرانی در راستای تحقق شعار سال عرضه می‌کند.

او با بیان اینکه جهت ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی از نماد‌های ملی، ایرانی و ایرانی اسلامی در طراحی کالا‌ها استفاده شده است، گفت: در این نمایشگاه کالا از تولید کنندگان مستقیما به دست مصرف کنندگان با قیمت پایین‌تر از بازار می‌رسد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس عنوان کرد: بسته‌های متنوعی نیز برای دانش آموزان مناطق محروم و بی بضاعت استان در این نمایشگاه تهیه شده که به زودی توزیع می‌شود.

شریفی ابزار امیدواری کرد که با استقبال مردم شاهد رونق تولیدات داخل و تقویت تولید کنندگان باشیم.

او مجددا یادآور شد که در مناطق مختلف شهر شیراز، نمایشگاه‌های نوشت افزار برپا می‌شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز گفت: این نمایشگاه، کاری فرهنگی در راستای دستور مقام معظم رهبری اجرایی شده است.

مهدی رنجبر با بیان اینکه کیفیت و قیمت محصولات این نمایشگاه نسبت به گذشته بهتر شده است، اذعان کرد: یکی از چهار کلان برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد، تولید و دفاع از محصولات ایرانی در راستای تقویت هویت دینی و ایرانی است.

او افزود: محصولاتی که در این نمایشگاه تولید شده نتیجه کار صد‌ها تولید کننده و هزاران طراح برای دانش آموزان است؛ دانش آموزانی که مهمترین قشر تحت تاثیر گذار در حوزه فرهنگ هر جامعه‌ای هستند که از آسیب پذیری بالاتری برخورادرند و در عین حال شکل گیری هویت خانواده، جامعه، دین و .. از آنها آغاز می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد: نوشت افزار و لوازم‌التحریر یکی از استراتژیک‌ترین محصولاتی است که در هر خانواد‌ه‌ای پیدا می‌شود، لذا استفاده از کالا‌های ایرانی که اسطوره‌های ملی و مذهبی ما را معرفی می‌کند خود موجب جذب سرمایه اجتماعی می‌شود.

رنجبر یادآور شد: کالا‌هایی در این نمایشگاه تولید شده که از کیفیت خوبی نسبت به کالا‌های بیرونی برخوردار است.

محمد امین قربانعلی قائم مقام مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی «ایران نوشت» نیز گفت: سعی شده در نمایشگاه‌های «ایران نوشت» تنوع مختلف کالا‌های ایرانی در قیمت‌های مختلف ارائه شود.

او افزود: ارائه کالا‌های ایرانی با محتوای کاملا بومی، مهمترین ویژگی این نمایشگاه است.

قربانعلی با بیان اینکه نوشت افزار و لوازم‌التحریر در این نمایشگاه به صورت مستقیم از تولید کننده به دست مصرف کننده می‌رسد، گفت: این نمایشگاه از سوم تا ۳۱ شهریورماه هر روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۳ پذیرای علاقمندان است.

او با اشاره به ایجاد اشتغال برای حدود ۵۵ نفر در این نمایشگاه، گفت: اینجا نه تنها محلی برای خرید که نمایشگاهی ترویجی در حوزه فرهنگ است.

قربانعلی اعلام کرد که ۱۲۰۰ قلم کالا، از ۱۱۰ برند ایرانی در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=153202

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.