0

مدیریت فوری حادثه در ایستگاه سراج شیراز/ تامین برق بدون وقفه با تلاش شبانه‌روزی

  • کد خبر : 152494
  • 25 مرداد 1404 - 17:00
مدیریت فوری حادثه در ایستگاه سراج شیراز/ تامین برق بدون وقفه با تلاش شبانه‌روزی
در پی وقوع حادثه آتش‌سوزی در یکی از ترانس‌های ایستگاه سراج شیراز که متعاقب افزایش دما و رشد مصرف برق رخ داد، عملیات انتقال بار به سایر ترانس‌ها و ایستگاه‌های مجاور به صورت کاملاً بدون وقفه و با موفقیت انجام شد.

در پی وقوع حادثه آتش‌سوزی در یکی از ترانس‌های ایستگاه سراج شیراز که متعاقب افزایش دما و رشد مصرف برق رخ داد، عملیات انتقال بار به سایر ترانس‌ها و ایستگاه‌های مجاور به صورت کاملاً بدون وقفه و با موفقیت انجام شد. این اقدام سریع، حاکی از آمادگی و توانمندی نیرو‌های شرکت برق منطقه‌ای فارس در مدیریت حوادث است.

بررسی‌های فنی اولیه نیاز به تعویض ترانس آسیب‌دیده را تایید کرد. بلافاصله با حضور کارشناسان و مهندسین معاونت بهره‌برداری، مدیران امور شمال و غرب، رئیس اداره شیراز ۴، مدیر دفتر نظارت، مدیر دفتر فنی، مدیر دیسپاچینگ و سایر مدیران فنی، عملیات تعویض ترانس در دستور کار قرار گرفت. اکیپ عملیاتی تعمیرات نیرو در ایستگاه سراج شیراز مستقر شده و برنامه‌ریزی برای خارج‌سازی ترانس حادثه دیده و جایگزینی آن با ترانس جدید آغاز شد.

فرشاد فرامرزی، معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای فارس، با تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفه نیرو‌های عملیاتی، بر اهمیت جایگزینی سریع ترانس در شرایط افزایش بی‌سابقه دما و رشد شدید مصرف برق تاکید کرد.

او افزود:گروه‌های فنی و عملیاتی، مدیران و کارشناسان ما به صورت شبانه‌روزی در ایستگاه حضور داشتند و نظارت مستقیم بر اجرای عملیات داشتند تا ترانس در کوتاه‌ترین زمان ممکن تعویض و وارد مدار شود.

فرامرزی افزود: در یک عملیات جهادی و بی‌سابقه، موفق شدیم طی کمتر از ۳ روز، یک ترانس ۳۰ مگاولت آمپری جدید را در ایستگاه برق سراج شیراز نصب و راه‌اندازی کنیم.

یداله حقیقی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس، با حضور میدانی در روز بارگیری ترانس جدید، از زحمات و خدمات ارزشمند و فداکارانه تمامی همکاران قدردانی کرد.

او این عملیات را که در شرایط سخت تابستان و با کمترین زمان ممکن انجام شد، نمونه‌ای از مدیریت حوادث با استفاده از ظرفیت‌های جهادی، سرعت و کارایی بالا دانست و آن را حاصل برنامه‌ریزی سریع، تلاش مجاهدانه و روحیه جهادی همکاران شرکت برق منطقه‌ای فارس عنوان کرد.

حقیقی در پایان، با اشاره به روز‌های باقی‌مانده از فصل گرم تابستان، از شهروندان درخواست کرد تا با کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق، به پایداری شبکه و عبور مطمئن‌تر از روز‌های گرم پیش رو کمک کنند.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=152494

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.