0

توسعه کشت نشایی محصولات کشاورزی در فارس

  • کد خبر : 152134
  • 19 مرداد 1404 - 10:39
توسعه کشت نشایی محصولات کشاورزی در فارس
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی، در سال زراعی جاری سطحی بالغ بر 40 هزار هکتار در این استان به کشت نشائی محصولات سبزی و صیفی و جالیزی اختصاص یافت.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی صادقی بیان کرد: از جمله مهمترین محصولات کشت نشائی در این استان می توان به گوجه فرنگی، خربزه و هندوانه اشاره کرد که به ترتیب مقام اول تا سوم کشوری را در تولید محصول دارا است.
به گفته این مقام مسئول؛ هر ساله حدود ۷۶ هزار هکتار انواع محصولات سبزی و صیفی در طول فصول مختلف در این استان کشت می شود که از این سطح بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید می شود.
صادقی تصریح کرد: کشت نشایی یا نشاء کاری به فرآیند پرورش گیاهان در محیطی کنترل شده مانند گلخانه و سپس انتقال آن‌ها به زمین اصلی برای رشد گفته می‌شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: این روش مزایای متعددی مانند افزایش سرعت رشد گیاه، کاهش مصرف آب و بذر، یکنواختی بیشتر محصول نسبت به کشت مستقیم بذر در زمین اصلی دارد.
او تصریح کرد: این توفیق گام مهمی در حفظ امنیت غذایی و تاکید به تولید پایدار در استان فارس است.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=152134

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.