به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، ابوالفضل زمانی فرد گفت: فارس با تولید ۹۵ درصد انجیر دیم کشور قطب تولید و سطح زیرکشت این محصول است.
به گفته وی؛ سطح زیر کشت انجیر دیم در کشور قریب به ۴۱ هزار هکتار با تولیدی بالغ بر ۳۷ هزار تن می باشد که حدود ۴۰ هزار هکتار با تولید ۳۵ هزارتن به فارس تعلق دارد.
زمانی فرد افزود: بالغ بر ۹۰ درصد از انجیر خشک تولیدی استان فارس شامل رقم سبز استهبان و رقم پیوست صادر می شود.
وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت انجیر دیم جهان در شهرستان استهبان قرار دارد، اظهار کرد: نظام انجیر استهبان به عنوان نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در سازمان فائو، ثبت جهانی شده است که از دلایل این انتخاب تکنیک ها و شیوه های نگهداری و تولید در باغات انجیر میراثی می باشد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: مجموعه اقدامات اصلاح و احیای باغ های انجیر این استان مبتنی بر دانش و یافته های تحقیقاتی در راستای افزایش عملکرد و کیفیت این محصول می باشد و با پایش پاییز تا پاییز عملیات به باغی باغستان ها می توان ضمن حفظ وضعیت موجود، برنامه های توسعه این محصول استراتژیک و کم آب بَر را در مناطق مستعد و حاصلخیز دنبال کرد.