او گفت: فارس با تولید ۹۵ درصد انجیر دیم کشور قطب تولید و سطح زیرکشت این محصول است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: سطح زیر کشت انجیر دیم در کشور نزدیک به ۴۱ هزار هکتار با تولیدی بالغ بر ۳۷ هزار تن است که حدود ۴۰ هزار هکتار با تولید ۳۵ هزار تن به فارس تعلق دارد.
زمانی فرد ادامه داد: بالغ بر ۹۰ درصد از انجیر خشک تولیدی استان فارس شامل رقم سبز استهبان و رقم پیوست صادر میشود.
او با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت انجیر دیم جهان در شهرستان استهبان قرار دارد، تصریح کرد: نظام انجیر استهبان به عنوان نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در سازمان فائو، ثبت جهانی شده است که از دلایل این انتخاب تکنیکها و شیوههای نگهداری و تولید در باغات انجیر میراثی است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اضافه کرد: مجموعه اقدامات اصلاح و احیای باغهای انجیر این استان مبتنی بر دانش و یافتههای تحقیقاتی در جهت افزایش عملکرد و کیفیت این محصول است و با پایش پاییز تا پاییز عملیات به باغی باغستانها میتوان ضمن حفظ وضعیت موجود، برنامههای توسعه این محصول استراتژیک و کم آب بَر را در مناطق مستعد و حاصلخیز دنبال کرد.
منبع: روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس