به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی فارس، ایرج نادری مدیر کل تامین اجتماعی فارس با سید علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار که با حضور علی راستگو رئیس خانه کارگر و رئیس کانون بازنشستگان استان فارس، بهرام ذنوبی تبار رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس و جمعی از مسئولین فرمانداری شیراز و اداره کل تامین اجتماعی فارس برگزار شد، فرماندار شیراز ضمن اشاره به دغدغه دیرباز موجود اندیشه های بشری در تامین نیازهای اجتماعی به تعریف جایگاه جدید تامین اجتماعی در تمدن مدرن اشاره کرد.
سید علاءالدین کراماتی، برآورد میزان موفقیت سازمان تامین اجتماعی در تحقق اهداف و ماموریت های این سازمان را لازم و مورد تاکید قرار داد.
در ادامه این نشست ایرج نادری مدیرکل بیمه تامین اجتماعی استان ضمن تقدیر از تلاش های فرمانداری شهرستان شیراز با تاکید بر بین النسلی بودن صندوق تامین اجتماعی، به بیان تمهیدات مدیریت عالی سازمان تامین اجتماعی و اقدامات اداره کل استان در تحقق اهداف و ماموریت ها خصوصا تداوم ارائه خدمات سازمان تامین اجتماعی و به ویژه در حوزه تامین منابع جهت انجام تعهدات سازمان تامین اجتماعی در دفاع مقتدرانه ۱۲ روزه پرداخت.
در ادامه نیز رئیس خانه کارگر و رئیس کانون بازنشستگان استان فارس ضمن اشاره به پوشش بخش عظیمی از جامعه کشور توسط سازمان تامین اجتماعی به اهمیت مانایی تعلق بانک رفاه کارگران به عنوان یکی از عوامل موثر در پایداری منابع و ارائه خدمات به ذینفعان سازمان تامین اجتماعی را مطرح و اجماع استانی توسط نهادهای حاکمیتی و مدنی را در این مقوله مهم خواستار شد. همچنین رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس با اشاره به تعامل مطلوب سه جانبه کنونی بین جامعه کارگری، اداره کل تامین اجتماعی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس، تشکیل جلسات منظم با نهادهای مدنی استان به منظور بررسی و حل مشکلات حوزه کارگری را خواستار شد.