0
رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز:

پل زندگی، پیونددهنده هویت تاریخی و پویایی اجتماعی شیراز است

  • کد خبر : 150834
  • 03 مرداد 1404 - 17:29
پل زندگی، پیونددهنده هویت تاریخی و پویایی اجتماعی شیراز است
مصطفی کیانی‌رحیمی با اشاره به نقش فراتر از عمرانی پل زندگی، گفت: این پل تنها یک مسیر ارتباطی نیست، بلکه بستری برای تعامل فرهنگی، اجتماعی و پیوند میان انسان، طبیعت و شهر است.

به گزارش سحاب پرس، در چهل‌ونهمین مرحله از «جهش توسعه شهری»، مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، زیست‌محیطی و خدمات شهری با مجموع اعتبار ۴۴۰۰ میلیارد تومان در کلان‌شهر شیراز آغاز شد.

همزمان با این رویداد، فاز نخست موزه شهر (بلدیه)، عملیات اجرایی پل زندگی و باغ‌موزه هنر و همچنین طرح‌های متعدد در مناطق یازده‌گانه شهری، نویدگر ارتقای زیرساخت‌ها، بهبود کیفیت زندگی و گام بلند این شهر در مسیر توسعه پایدار هستند.

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز، در آیین آغاز عملیات اجرایی پل زندگی بیان کرد: خدای بزرگ را شاکریم که امروز در سایه‌سار همدلی، تدبیر و نگاه آینده‌نگرانه به توسعه شهری، شاهد آغاز عملیات اجرایی یکی از طرح‌هایی هستیم که نه تنها یک سازه عمرانی، بلکه پیوندی انسانی، فرهنگی و شهری است.

مصطفی کیانی‌رحیمی با تصریح بر این نکته که «پل زندگی» تنها یک مسیر ارتباطی میان دو نقطه از شهر نیست، گفت: اینجا جایی است که مفاهیم زندگی شهری، پویایی اجتماعی و هویت تاریخی و فرهنگی شیراز به هم می‌رسند و هم‌افزا می‌شوند.

وی افزود: پل زندگی حاصل برنامه‌ریزی دقیق در بودجه شهری و بر پایه مطالعات علمی و خلاقانه‌ای است که توسط اداره مطالعات و طراحی شهری شهرداری شیراز شکل گرفته؛ این پروژه، نتیجه تصمیم‌گیری شورایی و کارشناسانه است. ما در شورای اسلامی شهر شیراز باور داریم که توسعه باید معنا داشته باشد و سازه‌ها باید زبان گویای هویت مردم باشند.

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: مصوبه این پروژه در بودجه، نه تنها به عنوان یک عدد و رقم در دفتر مالی محسوب می‌شود، بلکه ترجمه‌ای بود از آرزوهای ما برای شهری انسان‌محورتر، شاداب‌تر و خلاق‌تر. ما این پل را «پل‌زندگی» نامیدیم، زیرا در طراحی آن نگاه ما نه صرفاً به سازه، که به انسان بود.

کیانی‌رحیمی تأکید کرد: این پل قرار است بستری باشد برای قدم زدن‌ها، گفتگوها، لبخندها، اجرای نواهای ملی و آیینی، هنرهای شهری و نظایر آن و شاید مهم‌تر از همه، فرصتی برای پیوند دوباره میان طبیعت و شهر، میان انسان و محیط و میان خاطره و آینده در شیراز.

وی با تأکید بر این موضوع که توسعه را با طعم فرهنگ می‌خواهیم، گفت: امید ما این است که روزی، کودکی که از این پل عبور می‌کند، جزئی از خاطره زیبای آینده شهر ما را بسازد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=150834

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.