به گزارش سحاب پرس، در چهلونهمین مرحله از «جهش توسعه شهری»، مجموعهای از پروژههای عمرانی، فرهنگی، زیستمحیطی و خدمات شهری با مجموع اعتبار ۴۴۰۰ میلیارد تومان در کلانشهر شیراز آغاز شد.
همزمان با این رویداد، فاز نخست موزه شهر (بلدیه)، عملیات اجرایی پل زندگی و باغموزه هنر و همچنین طرحهای متعدد در مناطق یازدهگانه شهری، نویدگر ارتقای زیرساختها، بهبود کیفیت زندگی و گام بلند این شهر در مسیر توسعه پایدار هستند.
شهردار کلانشهر شیراز در آیین آغاز عملیات اجرایی پل زندگی، با بیان اینکه اجرای پل زندگی در ادامه مسیر زندگی است، گفت: مردم این زمانه در یک شرایط قرمز و پر تنشی در شهرها به سر میبرند و لذا ضرورت داشت که این پل در قلب باغات قصردشت برای نشاط اجتماعی شهروندان اجرایی شود تا شهروندان در یک محیط آرامتری اوقات خود را سپری کنند.
محمدحسن اسدی افزود: پیاده راه سلامت در نقطهای که قرار است پل زندگی احداث شود، مورد استقبال مردم واقع شده و امروز افرادی از جنوبی ترین و شمالی ترین نقطه شیراز در این پیاده رو، اوقات خود را میگذرانند.
وی خاطرنشان کرد: امروز مسیر زندگی ما از خیایان شهید رمضانی، همت شمالی، شهید کسایی و کوچه باغهای قصردشت شروع میشود و به چمران و ارتفاعات مشرف بر باغات میرسد.
این مقام ارشد شهری با بیان اینکه این پل تنها محل عبور نیست که فضایی برای ایستادن و منظرگاهی برای شهروندان است، گفت: جای پل زندگی در شیراز، خالی بود.
اسدی همچنین عنوان کرد: اگرچه اجرای این پروژه در ۳۶ ماه پیشبینی شده اما به ۳۰ ماه تقلیل پیدا خواهد کرد.
شهردار کلانشهر شیراز همچنین از همه دست اندرکاران طراحی تا اجرای این پروژه تقدیر و اعلام کرد که شرکت سدعمران پارس گستر پیمانکاری این پروژه را به عهده دارد.
وی تصریح کرد: یکی از دورانی که مدیریت شهری به باغات و فضای سبز توجه ویژه داشته، شورا و شهرداری فعلی است.که در این راستا باغ ایرانی به مساحت ۱۰ هکتار به زودی تقدیم شیرازیها میشود.احداث باغ سه گوش نیز به مساحت ۱۰ هکتار امسال به اتمام میرسد.همچنین عملیات تملک و خرید باغ بش را هم شروع کردهایم و تا دو ماه آینده به سرانجام میرسد و حداقل ۲۳۰ هکتار باغ با عمر بیش از ۶۰ سال تقدیم مردم میشود؛ چنین اکوپارکی در هیچ کجای کشور نداریم.
اسدی در آیین بهرهبرداری از فاز نخست موزه بلدیه شهر شیراز نیز گفت: این پروژه از پروژههای راهبردی و عملیاتی شهر شیراز بود.
شهردار شیراز با بیان این موضوع که ۷۸ تقاطع، زیرگذر، پل و ..تا قبل از دوره ششم شیراز ساخته شده بود اما طی سه سال گذشته ۳۸ مورد دیگر اضافه شده، گفت: بعضی تنها تصورشان از شهرداری ساخت تقاطع و پل و زیرگذر و…است اما اهمیت پروژههای فرهنگی بر کسی پوشیده نیست.امسال موزه شهر، دانشنامه شیراز و سمفونی شیراز رونمایی شد.
این مقام ارشد شهری با تاکید بر این موضوع که شیراز به عنوان شهری با هویت توریستی، فرهنگی و گردشگری کهن و تمدنی شناخته میشود، گفت: شیراز در دوران زندیه، پایتخت سیاسی کشور بوده و از این روز امروز شهرداری و شورای شهر شیراز، برای نخستین بار احیای پروژه زندیه را در دستور ار قرار داد. میدان نقاره خانه نیز طی هفتههای آینده به بهرهبرداری میرسد.
اسدی با بیان اینکه اهمیت موزه نیز بر کسی پوشیده نیست، خاطرنشان کرد: گردشگران زمانی که میخواهند به جستوجو شهرها بپردازند، ابتدا به موزه مراجعه میکنند.
وی با تصریح بر این مطلب که ما اهل توسعه هستیم و پیشه ما تحول و توسعه است، گفت: با خالی شدن ساختمان قدیم اداری شهرداری، بر تبدیل شدن آن به موزه تاکید داشتم در حالی که بعضی از مسئولان دنبال استقرار محل کارشان در این ساختمان برای چند سال بودند اما امروز کلید این موزه تقدیم مردم شیراز میشود و اینجا محلی برای حفظ و نگهداری و استفاده عموم خواهد شد.
سکاندار ارشد مدیریت شهری به «شیراز ۱۴۰۴» که باید متفاوت از شیراز قبل باشد، هم اشاره کرد و گفت: به شهروندان قول میدهیم تا چند ماه آینده اتفافات خوبی در این شهر رقم خواهد خورد.
وی اظهارکرد: شیراز کار باقی مانده برای انجام زیاد دارد اما با کمک دلسوزان تلاش میکنیم که هویت و اصالت این شهر حفظ شود.
انتهای پیام/