1
معاون سپاه فارس:

شهید غیب‌پرور در همه میدان‌های دفاع از انقلاب اسلامی نقش‌آفرین بود

  • کد خبر : 150752
  • 31 تیر 1404 - 10:34
شهید غیب‌پرور در همه میدان‌های دفاع از انقلاب اسلامی نقش‌آفرین بود
معاون هماهنگ‌کننده سپاه فجر فارس گفت: سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور در همه میدان‌های انقلاب اسلامی از دفاع مقدس تا دفاع از حرم و مبارزه با رژیم صهیونیستی نقش‌آفرین بود و تا آخرین لحظه عمر پربرکتش، در سنگر فرماندهی و انجام وظیفه حضور داشت و دین خود را ادا کرد.

سردار قاسم علیپور ضمن تکریم یاد سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور، جانشین فقید فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) اظهار کرد: شهید غیب‌پرور دین خود را به نظام جمهوری اسلامی در همه عرصه‌ها ادا کرد. ایشان در پیروزی انقلاب نقش‌آفرین بود، در دفاع مقدس نقش بی‌بدیلی داشت و در دفاع از حرم نیز از هیچ صحنه‌ای عقب‌نشینی نکرد. حتی در آخرین روزهای عمر و پیش از بستری شدن در اتاق فرماندهی مشغول انجام وظیفه در مقابله با رژیم صهیونیستی بود.

وی افزود: سرلشکر شهید غیب‌پرور در سازمان بسیج نیز در عرصه جنگ نرم، دین خود را به‌خوبی ادا کرد. به‌طور کلی، او شخصیتی بی‌بدیل بود که جای خالی‌اش امروز به‌شدت احساس می‌شود و ما افتخار می‌کنیم که استان فارس چنین فرزندی را در دامان خود پرورانده است.

اقدامات ماندگار سردار در فارس و کشور

علیپور با اشاره به اقدامات سرلشکر شهید غیب‌پرور در استان فارس و کشور گفت: برای نخستین‌بار بسیاری از برنامه‌های اثرگذار مانند کنگره شهدای استان، بسیج رسانه، راه‌اندازی موکب احمد بن موسی(ع) و پیگیری احداث زائرسرا در کربلا به همت ایشان شکل گرفت. شهید غیب‌پرور هر اقدامی که انجام می‌داد، با مطالعه، اخلاص و عمق جان بود و همواره توسل ویژه‌ای به اهل بیت(ع) داشت.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه فجر فارس با بیان اینکه شهید غیب‌پرور ارادت ویژه‌ای به حضرت احمدبن موسی(ع) داشت، تصریح کرد: در مشهد مجموعه اقامتی به نام احمد بن موسی(ع) بنا و در کربلا نیز موکب احمد بن موسی(ع) را مستقر کرد. حتی در تهران و مجموعه‌ای که مسجدی در آن احداث شد، با پیگیری ایشان، نام احمدبن موسی(ع) انتخاب شد. این ارادت باعث می‌شد بسیاری از اقدامات بزرگ ایشان با برکت و یاد اهل بیت(ع) همراه باشد.

وی با اشاره به میزبانی شایسته سرلشکر شهید غیب‌پرور از رهبر معظم انقلاب در سفر به فارس، افزود: اجلاسیه بزرگ شهدای استان فارس با آن عظمت و شکوه به همت ایشان برگزار شد. همچنین گردهمایی عظیم بسیجیان در ورزشگاه آزادی تهران به ابتکار و راهبری او شکل گرفت و این اقدامات، برگ‌های زرینی از کارنامه درخشان این سردار سرافراز است.

علیپور تأکید کرد: همان‌طور که بارها گفته‌ام، سرلشکر شهید غیب‌پرور همواره منشأ خیر و برکت بود و آثار اقداماتش همچنان در سراسر کشور مشهود است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=150752

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.