موسی رهبر افزود: در همین راستا، با تلاش دستگاههای نظارتی و همکاری موثر نهادهای مرتبط، ۸۰ فقره پرونده تخلفاتی در شعب تعزیرات حکومتی فارس تشکیل و رسیدگی دقیق و سریع به آنها در دستور کار قرار گرفت.
وی، با اشاره به تشدید برخورد با استفاده کنندگان از دستگاههای استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز در فارس ادامه داد: این اقدامات در راستای صیانت از حقوق عمومی و جلوگیری از سوءاستفاده از منابع انرژی کشور و استان انجام شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس اظهارکرد: متخلفان پس از طی مراحل قانونی، علاوه بر ضبط تمام تجهیزات غیرمجاز، مجموعا به پرداخت ۳۴ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدهاند.
رهبر، استفاده غیرمجاز از ماینرها را مصداق تخلف اقتصادی دانست و ادامه داد: فعالیت غیرقانونی در حوزه استخراج ارز دیجیتال به طور مستقیم به زیرساختهای انرژی، به ویژه شبکه برق کشور، آسیب وارد میکند و در شرایطی که مصرف برق در برخی مناطق در اوج قرار دارد، این اقدامات غیرقانونی میتواند تبعات جدی برای عموم شهروندان به همراه داشته باشد.
وی، با اشاره به استمرار بازرسیها و پیگیری جدی تخلفات در این حوزه افزود: تعزیرات حکومتی با هماهنگی سایر نهادهای نظارتی از جمله نیروی انتظامی، شرکت توزیع برق و اداره کل صنعت، معدن و تجارت، به شکل مستمر نسبت به شناسایی مراکز استفاده از ماینرهای غیرمجاز اقدام کرده و با هرگونه تخلف با قاطعیت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس، ضمن هشدار جدی به افرادی که قصد فعالیت غیرقانونی در حوزه استخراج رمز ارز دارند، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۳۵ گزارش دهند تا در سریعترین زمان ممکن اقدامات قانونی انجام شود.