1
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

بیش از ۵ هزار حواله الکترونیکی سامانه پایش مواد کودی برای شهرستان اقلید صادر شد

  • کد خبر : 150318
  • 28 تیر 1404 - 8:29
بیش از ۵ هزار حواله الکترونیکی سامانه پایش مواد کودی برای شهرستان اقلید صادر شد
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس: تعداد 5336 حواله الکترونیک در سه ماه نخست سال جاری برای شهرستان اقلید صادر شد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس گفت: سیستم نظارت و پایش مواد کودی بر توزیع کود یارانه‌ای وجود دارد که نظارت دقیق بر روی تمامی محموله‌ها تا زمان تحویل به کشاورزان به صورت دقیق انجام ‌می‌گردد که پس از ثبت این اطلاعات در سامانه حمل و نقل و پایش مواد کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و پنجره واحد سامانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قابل مشاهده است.

ابراهیمی‌زاده از صدور تعداد ۵۳۳۶ حواله الکترونیک در سه ماه نخست سال جاری برای شهرستان اقلید خبر داد و افزود: کشاورزان می‌توانند کودهای مورد نیاز خود را از طریق کارگزاران و عامل فروش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس که در نزدیکترین فاصله ممکن آماده خدمت رسانی به آنها هستند دریافت نمایند.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: تمام تلاش مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بر این است که کود مورد نیاز کشاورزان به موقع تأمین و در اختیارشان قرار گیرد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=150318

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.