0
نماینده ولی فقیه در فارس:

اسرائیل به زودی نابود خواهد شد

  • کد خبر : 144197
  • 23 خرداد 1404 - 10:00
اسرائیل به زودی نابود خواهد شد
نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام جمعه شیراز با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن چهره‌های علمی و نظامی ایران، این اقدامات را نشانه‌ای از استیصال و نابودی قریب‌الوقوع رژیم اسرائیل دانست.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام جمعه، ۲۳ خرداد در جمع خبرنگاران گفت: اکنون وظیفه ما در دوران حاضر به عنوان حامیان انقلاب چیست؟ مسلما اقدام مذبوحانه اسراییل در به شهادت رساندن چهره‌های نظامی و علمی ما یک حرکت از روی استیصال و نشانه نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل است که به خاطر ناتوانی خودش از نبرد در عرصه جنگ میدانی پیش روی خود، به این کالاهای زشت و قبیح دست می‌زند.

شهادت، مایه افتخار و سعادت ملت ایران است

وی ادامه داد: در عین حال، شهادت عزیزان بزرگواری از مجموعه‌های علمی و نظامی ما، برای خود آن عزیزان و همه ملت سرافراز ایران، مایه افتخار و سعادت است. عزیزانی که به شهادت رسیدند، بیش از ۴۰ سال آرزوی شهادت در دل داشتند و اکنون به آرزوی خود رسیدند.

اسرائیل به آرزوی ماندن در منطقه نخواهد رسید

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه رژیم صهیونیستی الان باید بداند که هیچ‌گاه به آرزوی خود برای باقی ماندن در منطقه نمی‌رسد، گفت: باید به صورت جدی بساط خود را جمع کرده و از منطقه خارج شوند و اسرائیل به زودی نابود خواهد شد.

وی افزود: در این راستا ضمن اینکه به همه ملت عزیز و رهبر گرانقدرمان، شهادت این چهره‌های نورانی عرصه جهاد و تلاش و ایستادگی و مقاومت را تسلیت و تبریک عرض می‌کنم، شهادت نتیجه‌ای جز افزایش بصیرت، ایستادگی و مقاومت ملت ما ندارد. و اگر احساس می‌کنند دشمنان خدا که با به شهادت رساندن چند چهره عزیز و ارزشمند، مردم از راه نورانی مقاومت دست برمی‌دارند، زهی خیال باطل است.

پرهیز از اقدامات خودسرانه، اطاعت از فرمان رهبری

نماینده ولی‌فقیه در فارس با تاکید بر هوشیاری عمومی تصریح کرد: یک خواهش هم از مردم داریم که بسیار در این زمینه حساب‌شده اقدام کنند و گوش به فرمان رهبر عظیم‌الشأن و مجموعه‌های مدیریت عالی کشور باشیم. از هر اقدام خودسرانه‌ای باید اکنون جلوگیری کنیم. مسلما همه ملت باید گوش به فرمان رهبری، آماده برای هرگونه اقدامی که لازم باشد در عرصه مقاومت و جهاد باشند و ما این وعده را به همه آزادگان جهان می‌دهیم که به زودی شر اسرائیل را از سر تمامی ملت‌های مسلمان کوتاه خواهیم کرد.

وی با اشاره به تجاوزات اسرائیل در غزه اظهار کرد: روزی نیست که اسرائیل با هدف قرار دادن محیط‌های مسکونی و کشته شدن جمعی از غیرنظامیان بی‌گناه نظیر آنچه که در طول ۶۰۰ الی ۷۰۰ روز گذشته در نوار غزه انجام داد و هیچ دفاعی نمی‌تواند در این رابطه بکند، می‌خواست همان کار را با ایران انجام دهد. نوع رفتار یکی است و نوع پاسخ این بار قوی‌تر، مقابله مقاومت اسلامی در مقابل این جریان خبیث خواهد بود و به زودی شاهد نابودی‌ اسرائیل خواهیم بود.

هیچ‌کس نمی‌تواند آمریکا را در این جنایت تبرئه کند

آیت‌الله دژکام تاکید کرد: آنچه که مسلم است، ما به خاطر بزرگی شخصیت‌های عزیزی که از دست دادیم، برای انتقام از صهیونیست‌ها قوی‌تر می‌شویم و هیچ کسی در این عالم نمی‌تواند ترامپ و مجموعه خبیث حکومت آمریکا را در این زمینه تبرئه کند.

وی در پایان گفت: امیدواریم به زودی شاهد فتح بزرگ به خاطر خون‌های به ناحق ریخته باشیم و شر مستکبران را ببینیم کوتاه شده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=144197

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.