0
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

در دو ماه نخست سال جاری بیش از یکصد هزار تن کود اوره در سطح کشور ارسال و توزیع شد

  • کد خبر : 143678
  • 18 خرداد 1404 - 9:07
در دو ماه نخست سال جاری بیش از یکصد هزار تن کود اوره در سطح کشور ارسال و توزیع شد
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از ارسال بیش از یکصد هزار تن کود اوره در سطح کشور خبر داد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بیان کرد: در ۲ ماهه نخست سال جاری مقدار ۱۱۸،۶۸۱ تن کود اوره تولیدی پتروشیمی شیراز از سهمیه مصوب این شرکت، به استان هرمزگان حمل و ارسال شد.

وی گفت: این میزان کود برای عاملین توزیع کود کشاورزی در سطح کشور حمل گردید تا بین کشاورزان و بهره برداران توزیع شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: کود اوره برای محصولاتی که در قالب الگوی کشت ابلاغی به استان‌ها و سیاست وزارتخانه معرفی شده‌اند، اختصاص یافته و حواله‌ کودی از طریق سامانه حواله الکترونیکی صادر می‌شود که در این سامانه می‌توان مقدار کود اختصاصی به محصولات کشاورزان را مشاهده کرد.

ابراهیمی‌زاده در پایان گفت: کودهای شیمیایی به صورت یارانه‌ای با قیمت‌های مصوب و تحت نظارت کامل این مدیریت، با صدور حواله الکترونیکی برای کشاورزان تامین می‌شود.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=143678

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.