کل 25511 امروز 8
1

تسهیلات خسارت‌دیدگان بخش کشاورزی فارس امهال شد

  • کد خبر : 143073
  • 12 خرداد 1404 - 16:10
تسهیلات خسارت‌دیدگان بخش کشاورزی فارس امهال شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: اصل تسهیلات پرداختی مربوط به ۸۷۵۴ پرونده مربوط به بهره‌برداران بخش کشاورزی به مدت یک‌سال استمهال شد.

مجتبی دهقان‌پور دوشنبه، ۱۲ خرداد در نشست بانک کشاورزی فارس با اعلام این مطلب تصریح کرد: ۸۵۰۷ مورد از پرونده‌های مذکور مربوط به دریافت‌کنندگان وام از بانک کشاورزی و مابقی مربوط به سایر بانک‌ها بود.

وی افزود: بر اساس بند«ض» تبصره(۷) قانون بودجه سال۱۴۰۳ کل کشور بانک‌های عامل موظفند نسبت به بخشودگی سود، کارمزد و جریمه‌های دیرکرد تسهیلات پرداختی تا دو میلیارد ریال با سررسیدهای تا پایان سال ۱۴۰۲ تمام بهره‌برداران بخش کشاورزی خسارت‌دیده از حوادث غیرمترقبه به‌ویژه سیل، سرمازدگی و خشکسالی به مدت یک‌سال استمهال کنند.

دهقان‌پور با بیان اینکه اعتبار ابلاغی به استان فارس در مرحله اول مبلغ ۲۴۳۰ میلیارد ریال بود که ۹۵ درصد به بانک کشاورزی و مابقی به سایر بانک‌ها اختصاص داده شد، اظهار کرد: این اعتبار در مرحله دوم ۲۵۳۵ میلیارد ریال بود که ۹۰ درصد به بانک کشاورزی و مابقی به سایر بانک‌ها اختصاص داده شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: خسارت وارده به کشاورزان واجد شرایط توسط کارگروه‌های شهرستان و استان تایید شد و پس از معرفی به بانک  از این بخشودگی بهره‌مند شدند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=143073

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.