به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت زردآلو در سطحی به میزان ۸۶ هکتار از باغ های این شهرستان از اوایل خردادماه آغاز شده است و تا پایان تیرماه ادامه دارد.
وی با توجه به میانگین عملکرد ۱۲ تنی محصول زردآلو در هر هکتار پیشبینی کرد: بالغ بر ۱۰۳۲ تن محصول از سطح باغهای این شهرستان جمعآوری شود که این میزان نسبت به سال قبل ۸۵۲ تن افزایش دارد.
مویدی اظهار کرد: درختان زردآلوی کشت شده از ارقام شکر پاره، قیسی، تخم گردی و خیاری است که به روش آبیاری قطرهای مشروب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: برداشت زردآلو بهصورت دستی انجام میشود و مهارت کارگران در نحوه برداشت، بستهبندی و ارسال بموقع به میادین میوه و تره بار حائز اهمیت است.
این مقام مسئول توضیح داد: علاوه بر فروش این میوه بهصورت خام، در تهیه لواشک، مربا، کمپوت، ترشک و برگه زردآلو خانگی مصرف دارد و بخشی از زردآلوی تولید شده، به تنها واحد میوه خشک کنی این شهرستان ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا یادآور شد: تولید این میوه تابستانه در شهرستان بیضا سهم اشتغالزایی بالایی در مرحله برداشت و فرآوری دارد.
ایران با تولید بیش از ۳۴۴ هزار تن زردآلو ، سومین تولیدکننده برتر دنیا محسوب می شود.