1

وحدت مدیریتی میان صدرا و شیراز برقرار باشد

  • کد خبر : 142647
  • 08 خرداد 1404 - 11:40
وحدت مدیریتی میان صدرا و شیراز برقرار باشد
فرماندار شهرستان شیراز با تأکید بر لزوم انسجام در مدیریت شهری میان صدرا و کلان‌شهر شیراز، خواستار نگاهی منطقه‌ای به توسعه این شهر جدید شد.

سیدعلاءالدین کراماتی پنج‌شنبه، هشتم خرداد در جریان بازدید میدانی از پروژه‌های عمرانی شهر صدرا، بر ضرورت حفظ وحدت مدیریتی میان صدرا و شیراز تأکید کرد و گفت: صدرا به عنوان شهری نوساز با ظرفیت‌های علمی، درمانی و مسکونی بالا، باید در چارچوبی هماهنگ با مادرشهر اداره شود.

وی با تأکید بر اهمیت نگاه منطقه‌ای به توسعه صدرا، از شورای شهر و شهرداری شیراز خواست با رویکردی ملی، تأمین رضایت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان را محور برنامه‌های خود قرار دهند.

فرماندار شیراز همچنین قول مساعد برای همکاری در آزادسازی معارضات مسیر بزرگراه امام خامنه‌ای (قره‌پیری) داد و اعلام کرد که جلسات منظم به میزبانی فرمانداری برای پیگیری تأمین خدمات زیربنایی شامل آب، برق و گاز برگزار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران صدرا نیز در جریان این بازدید گزارشی از ظرفیت‌ها و چالش‌های شهر صدرا ارائه داد.

جعفر زاهدی دره شوری با اشاره به حریم ۱۳ هزار هکتاری و محدوده ۵۰۰۰ هکتاری این شهر، گفت: صدرا با میزبانی از پنج پردیس دانشگاهی و مراکز درمانی تخصصی نظیر پیوند اعضا، نیازمند نگاهی کلان و خارج از مرزهای اداری است.

وی همچنین با تشریح پروژه‌های در حال اجرای راه‌های دسترسی، از جمله تکمیل محور شهید سلیمانی، آزادراه امام خامنه‌ای و اتصال به آزادراه شیراز–اصفهان، به مشکل سه کیلومتر معارض حل‌نشده در محدوده شیراز اشاره کرد و خواستار همکاری فرمانداری برای آزادسازی مسیر شد.

مدیرعامل شرکت عمران صدرا در ادامه به وضعیت پروژه‌های مسکن به‌ویژه پروژه برکت پرداخت و گفت: تجهیز کارگاه این پروژه پس از عید انجام شده و عملیات اجرایی در هر بلوک با اکیپ‌های مجزا در حال انجام است، اما پیشرفت پروژه نیازمند همراهی مالی متقاضیان است.

وی همچنین تأکید کرد که برای تأمین خدمات زیربنایی این پروژه‌ها، برگزاری جلسه فوری با دستگاه‌های خدمات‌رسان ضروری است.

به گزارش سحاب پرس، در این بازدید، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی، امام جمعه صدرا نیز بر لزوم هم‌زمانی توسعه مسکن و ایجاد فرصت‌های شغلی تأکید کرد و توسعه کاربری‌های گردشگری را به عنوان عامل محرک اشتغال پایدار در صدرا ضروری دانست.

در این بازدید که با حضور امام جمعه شهر صدرا، شهردار، اعضای شورای شهر، مدیر آموزش و پرورش، معاون سازمان امور مالیاتی و مدیرعامل شرکت عمران صدرا برگزار شد، پروژه‌های عمرانی و مسکن از جمله بزرگراه امام خامنه‌ای، مصلی بزرگ شهر، پروژه‌های مسکن فرهنگیان، برکت، ماهور یک و ولایت ۲ مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=142647

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.