0

تامین و توزیع بیش از ده هزار تن کود شیمیایی برای محصولات شتوی و باغات در اقلید

  • کد خبر : 142291
  • 02 خرداد 1404 - 19:17
تامین و توزیع بیش از ده هزار تن کود شیمیایی برای محصولات شتوی و باغات در اقلید
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت: بیش از ده هزار تن کود اوره به محصولات شتوی و باغات شهرستان تخصیص یافته که از ابتدای سال زراعی جاری افزون بر 8 هزار و 500 تن آن در بین بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان توزیع شده است.

به گزارش سحاب پرس به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، ارسلان صالحی افزود: کودهای توزیع شده شامل ۸ هزار و ۵۰۰تن کود اوره، ۲۵۰تن کود پتاسه و هزار و ۶۵۰ تن کود فسفاته می باشد که به سطوح زیر کشت گندم و جو آبی و دیم و باغات تعلق گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در سال زراعی جاری حواله کود به‌صورت الکترونیکی برای هر کشاورز صادر می‌شود، خاطرنشان کرد: این موضوع بر اساس اطلاعات کشت بهره‌برداران در سامانه پهنه بندی بوده که طبق نیاز کشاورز به کود شیمیایی، حواله الکترونیکی صادر و کشاورزان کود خود را از کارگزاری‌های توزیع نهاده دریافت می‌کنند.
این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر ۲۱ کارگزاری شامل تعاون روستایی، تعاونی تولید و بخش خصوصی در شهرستان فعال بوده که خرید و توزیع کود شیمیایی را در شهرستان انجام می دهند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید با اشاره به سطح زیر کشت بیش از ۳۲ هزار هکتار گندم آبی و دیم و ۹هزار و ۵۰۰ هکتار جو آبی و دیم در شهرستان، اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل داشت این محصولات، پیگیری‌های لازم برای تامین باقی مانده کود تخصیصی برای ارائه به کشاورزان صورت گرفته است.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=142291

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.