0
رئیس اداره حفاظت محیط زیست مرودشت؛

مهار آتش‌سوزی در تنگ بستانک مرودشت

  • کد خبر : 140955
  • 23 اردیبهشت 1404 - 11:10
مهار آتش‌سوزی در تنگ بستانک مرودشت
رئیس اداره محیط زیست شهرستان مرودشت از اطفای کامل حریق در منطقه تنگ بستانک این شهرستان خبر داد.

یوسف حسنی امروز، ۲۳ اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: پس از وقوع آتش‌سوزی در منطقه تنگ بستانک، نیروهای یگان حفاظت این اداره بلافاصله در محل حاضر شده و با همکاری نیروهای منابع طبیعی، بخشداری، بسیج و اهالی منطقه کامفیروز جنوبی، موفق به مهار به موقع آتش شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مرودشت با اشاره به وسعت خسارت وارده اظهار کرد: در این حادثه حدود پنج هکتار از مراتع و جنگل‌های ارتفاعات روستای دزد کردک طعمه حریق شد.

وی ضمن قدردانی از مشارکت فعال و ایثارگرانه مردم شریف منطقه کامفیروز جنوبی به ویژه اهالی روستای دزد کردک، گروه‌های بسیجی و جهادی، حسینی بخشدار کامفیروز، دهیاران روستاهای مجاور و همکاران منابع طبیعی در این عملیات اطفاء، بیان کرد: تلاش خالصانه و بدون چشمداشت این عزیزان در بحران، قابل تقدیر است.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی محیط زیست فارس، منطقه حفاظت شده تنگ بستانک با وسعت حدود ۱۵ هزار هکتار، که به بهشت گمشده نیز شهرت دارد، از مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست بوده و در محدوده تفرجگاهی خود دارای جاذبه‌های طبیعی چشم‌نوازی از جمله آبشارهای مینیاتوری است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=140955

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.