0
معاون وزیر راه و شهرسازی؛

برنامه‌ریزی دولت برای تأمین مسکن فرهنگیان

  • کد خبر : 139661
  • 16 اردیبهشت 1404 - 16:20
برنامه‌ریزی دولت برای تأمین مسکن فرهنگیان
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی و زمین و مسکن، از برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای تامین مسکن فرهنگیان خبر داد و بر عزم جدی دولت برای حمایت از این قشر تاکید کرد.

علی نبیان امروز، ۱۶ اردیبهشت در نشست با فرهنگیان شهرستان زرین‌دشت استان فارس گفت: رشد و پیشرفت امروز کشور مدیون زحمات معلمان است و ما باید به خود ببالیم که آینده‌سازان این مرز و بوم در مکتب شما معلمان تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه قدردانی از معلمان تنها در کلام خلاصه نمی‌شود، ادامه داد: بر خود لازم می‌دانیم برای حل مشکل مسکن معلمان، اقدامات عملی انجام دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با وزارت آموزش و پرورش برای تامین مسکن فرهنگیان ادامه داد: بحث تامین مسکن و خانه دار شدن مردم دغدغه مقام معظم رهبری، رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی نیز هست و ما تمام توان خود را برای حل این مشکن و دغدغه به کار خواهیم گرفت.

نبیان از مدیر آموزش و پرورش زرین‌دشت خواست تا اسامی اعضای تعاونی‌ مسکن که شرایط لازم را دارند، ارائه دهد تا فرایند تأمین زمین بر همان اساس پیگیری شود.

وی ادامه داد: در صورتی که زمینی با کاربری آموزشی در شهرستان وجود داشته باشد که امکان تغییر کاربری آن به مسکونی فراهم باشد، این کار را انجام خواهیم داد و مسکن مورد نیاز معلمان را برایشان تأمین خواهیم کرد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی فارس، نبیان تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است که دغدغه‌ مردم در حوزه مسکن، به‌ویژه قشر زحمت‌کش فرهنگیان، برطرف شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=139661

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.