0

آغاز روند انتقال زندان عادل‌آباد به خارج از شهر شیراز

  • کد خبر : 138887
  • 10 اردیبهشت 1404 - 15:50
آغاز روند انتقال زندان عادل‌آباد به خارج از شهر شیراز
مدیرکل زندان‌های فارس با تأکید بر ضرورت انتقال زندان مرکزی (عادل‌آباد) شیراز به خارج از شهر، از آغاز روند این کار خبر داد.

به منظور تحقق تکلیف دولت و برنامه توسعه کشور پیرامون انتقال زندان مرکزی شیراز(عادل‌آباد) به خارج از شهر، نشست تخصصی مولدسازی با محوریت جابه‌جایی زندان عادل‌آباد به خارج از شهر شیراز امروز، ۱۰ اردیبهشت با حضور جمعی از مسئولان مربوطه در شیراز برگزار شد.

مدیرکل زندان‌های فارس در این نشست پیرامون آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی استمرار وجود زندان در بافت مسکونی و شهری توضیحاتی ارائه داد.

اسحاق ابراهیمی تصریح کرد: انتقال زندان‌های استقرار یافته در بافت شهری به خارج از آن، در وهله نخست صیانت‌کننده حیثیت و حرمت خانواده‌های زندانیان و در وهله دوم موجب ارتقای امنیت اجتماعی آحاد مردم و در وهله سوم تأمین‌کننده سرانه‌های استاندارد نگه‌داری، اصلاحی و تربیتی مجرمان خواهد بود.

ایوب فرامرزی، مدیرکل اقتصاد و دارائی استان فارس نیز در این نشست بر ضرورت همکاری دستگاه‌های مسئول با اداره کل زندان‌ها پیرامون تحقق برنامه انتقال زندان عادل آباد و بلکه سایر زندان‌های مستقر در مراکز شهری به خارج از شهر تاکید کرد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=138887

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.