حسینعلی امیری امروز، پنجم اردیبهشت در مراسم نمادین خشتگذاری یک مدرسه در شهر صدرا در قالب طرح ملی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی در فارس گفت: آنچه امروز انجام میشود، در واقع آغاز یک کار عمرانی نیست بلکه شروع یک رویداد برای ایجاد فضاهای آموزشی بر مبنای عدالت است.
وی با ذکر این نکته که آینده هر کشوری از نظام تعلیم و تربیت میگذرد، اظهار کرد: آینده کشور توسط تربیت شدگان آموزش و پرورش و بعد از آن دانشگاهها رقم میخورد و امروزه هر کسی در هر شغلی که بخواهد مشغول شود، باید حتما، یک زمینه آموزشی و تحصیلی داشته باشد و امروزی کسی نمیتواند بیسواد باشد و بخواهد کاری شروع کند.
امیری با بیان اینکه امروز اهمیت نظام تعلیم و تربیت نسبت به گذشته بسیار بیشتر است زیرا آینده کشور از طریق همین نظام رقم میخورد، یکی از ابزار و سایل این نظام را مدرسه دانست و گفت: در فارس مدارس سنگی، کانسکی و ناامنی داریم که بعضاً ممکن است موجب نگرانی والدین دانشآموزان شود بنابراین تشخیص رئیس جمهور برای نهضت مدرسهسازی یک کار درست و دقیق بود.
استاندار فارس، نهضت مدرسهسازی را یک کار اساسی و زیربنایی و رویداد بسیار مهم و بیانکننده یک فرهنگ دانست و گفت: در این نهضت خود رئیس جمهور لباس بنایی میپوشد و خشتگذاری میکند که بیانکننده اهمیت موضوع و یک پیام و رویداد است که بعد از این هم به موضوعات دیگر آموزش و پرورش برسیم.
وی اظهار کرد: اکنون کسانی که در کنکور رتبه میآورند و صندلیهای دانشگاه را صاحب میشوند، از یک مدارس خاصی هستند که این مسئله به هیچ وجه قابل قبول نیست و با نظام عدالت آموزشی ما در تعارض است. یکی از مبانی نظام جمهوری اسلامی عدالت است و عدالت آموزشی یکی از مهمترین و با اهمیتترین موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد که در دولت چهاردهم رئیس جمهور به درستی این را هدفگذاری کردند و همیشه هم مورد تأکید رهبری بوده است.
امیری با بیان اینکه مقام معظم رهبری روی نظام تعلیم و تربیت همواره توجه و عنایت خاصی داشتهاند، ابراز امیدواری کرد که در فارس کار ارزشمند نهضت مدرسهسازی را شروع کرده و به هدفگذاری مدنظر برسیم.
استاندار فارس با تصریح اینکه در قالب این نهضت بیش از ۶۰۰ مدرسه با بیش از سه هزار کلاس در استان احداث خواهد شد، گفت: قطعاً احداث این تعداد کلاس و مدرسه با اعتبارات دولتی میسر نیست چرا که اعتبارات ناچیز است. همیشه مردم فارس در امورات خیر سرآمد بوده و در این عرصه شهرت داشتند امیدوار هستیم که این کار پر ارزش هم با کمک خیرین و مردم به نتیجه برسد.
وی بر ضرورت تبلیغ و ترویج نهضت مدرسهسازی تأکید کرد و گفت: اینکه از شهر صدرا ۱۰ هزار نفر بخواهند برای تحصیل به شیراز بیایند، قابل قبول نیست و باید برای این مسئله فکری کرد و اماکن آموزشی به اندازه کافی در این شهر احداث شود.
استاندار فارس یادآور شد: شاخص شیراز از جهت متوسط تعداد دانشآموزان در یک کلاس از متوسط کشوری بالاتر است و یکی از راههای عدالت آموزشی همین است که با همکاری مسئولان محلی مشکل کمبود فضاهای آموزشی را حل کرده و برای آن یک برنامه زماندار تهیه و مکانیابی آن را انجام دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این مراسم گفت: در این نهضت تنها مدرسهسازی هدف نیست بلکه این طرح مقدمهای برای تحقق ساحتهای مختلف تربیتی دیگر است.
محسن کلاری با بیان اینکه قرارگاههای جهادی در راستای همکاری مردم و سایر نهادها با آموزش و پرورش در امر مدرسهسازی ایجاد شده است، گفت: در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی تعداد ۶۲۲ مدرسه تا پایان احداث و به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل نوسازی مدارس فارس نیز در این مراسم گفت: در راستای تاکید رئیس جمهور در خصوص توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی، طرح خشتگذاری در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در استان فارس در حال اجرا است.
امین سینایی تصریح کرد: در نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم کار احداث تعداد۶۲۲ مدرسه استان تا قبل از مهرماه به اتمام میرسد و این مدارس از اول سال تحصیلی جدید در چرخه تعلیم و تربیت قرار میگیرند. طرح خشتگذاری شامل مدارس کانکسی، سنگی تراکم بالای ۳۵ نفر و سرانه زیر ۳ متر مربع میشود.
وی در پایان گفت: امروز شاهد آیین نمادین طرح «خشتگذاری» در پروژه ۱۲ کلاسه مدرسه البرز با زیربنای ۱۷۷۰متر مربع در شهر صدرا هستیم.
انتهای پیام