اخبار ویژه

شهردار کلان‌شهر شیراز: افتتاح سه شهربازی پیشرفته طی ماه‌های آینده، تحول بزرگی در زیرساخت‌های تفریحی و ارتقای نشاط اجتماعی ایجاد می‌کند آماده‌سازی ورزشگاه پارس برای آیین افتتاح و نخستین مسابقه لیگ برتر در شیراز/ ۲۲۰ پاکبان در دو نوبت، مشغول عملیات گسترده پاکسازی و جمع‌آوری پسماندهای عمرانی ورزشگاه پارس هستند آغاز طرح «خیابان سالم» در همه مناطق شیراز؛ کارگروه تخصصی و شاخص‌های پایش تصویب ش رویکرد مدیریت شهری شیراز؛ خدمت‌گزاری، تسهیل امور و توسعه همه‌جانبه/ همدلی شهرداری و نظام مهندسی، موتور محرک رونق ساخت‌وساز فارس آیین اربعین حسینی با حضور مدیریت ارشد شهری و تجلیل از شهدای والامقام دفاع مقدس ۱۲ روزه مساجد، قلب تپنده محلات در رویکردهای شهرداری شیراز/ اجرای طرح احیای محلات با محوریت ۱۲ مسجد شاخص و اعتبار ۶۵۰ میلیارد ریال در منطقه ۱۱ هم‌افزایی شهرداری منطقه ۲ شیراز و آموزش و پرورش فارس برای فرهنگ‌سازی اجتماعی و بهبود زیرساخت‌های مدارس کورن‌هول ایران در مسیر شکوفایی/از جرقویه تا اهواز، گامی تازه در مسیر اتحاد و نشاط ملی

1
مدیرکل هواشناسی فارس؛

کاهش دما در تمام نقاط فارس رخ می‌دهد / تمرکز امروز بارش‌ها در مناطق جنوبی

  • کد خبر : 131935
  • 06 اسفند 1403 - 10:20
کاهش دما در تمام نقاط فارس رخ می‌دهد / تمرکز امروز بارش‌ها در مناطق جنوبی
مدیرکل هواشناسی فارس از کاهش محسوس دما در سطح استان خبر داد و گفت: این کاهش دما که در تمام نقاط استان رخ می‌دهد، شامگاه سه‌شنبه و صبح چهارشنبه، ۷ و ۸ اسفندماه به اوج خواهد رسید.

قاسم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار سحاب پرس با اعلام این مطلب گفت: صبح چهارشنبه، ۸ اسفندماه سردترین صبح هفته خواهد بود و احتمالاً دمای هوای شیراز به ۲ درجه زیرصفر خواهد رسید و در مناطق شمالی استان هم کاهش بین ۵ تا ۷ درجه‌ای دما خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه کاهش دما نسبت به این موقع از سال، محسوس خواهد بود، افزود: حتی مناطق جنوبی فارس هم کاهش دما خواهند داشت البته شاید دمای هوای آن‌ها به زیر صفر نرسید اما نسبت به دمای کنونی آن‌ها، هوا سردتر خواهد شد.

حسینی در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت سامانه بارشی امروز، ۶ اسفندماه در استان فارس گفت: این سامانه از بعدازظهر امروز تا حوالی نیمه در قسمت‌های جنوبی استان مانند شهرستان‌های قیر و کارزین، خنج، مهر، لامرد، لار، اوز، جویم، زرین دشت و داراب فعال خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی فارس ادامه داد: البته اکنون هم بارش‌هایی در این مناطق و همچنین جهرم و تا حدودی شهرستان خفر، بخش‌هایی از فیروزآباد، فراشبند، مناطق مرکزی استان مثل شیراز و کوار، شمال غرب استان مانند نورآباد، رستم، کازرون، کوه‌چنار، سپیدان و بیضا، شمال مرودشت و منطقه کامفیروز داریم اما این بارش‌ها به خصوص در مناطق شمال غربی و شیراز خیلی خفیف است و تمرکز بارش‌ها در مناطق جنوبی استان است.

وی بیان کرد: در قسمت شمال شرقی استان فارس مثل صفاشهر، بوانات، سرچهان و ایزدخواست وزش باد شدید داریم که این وزش باد در کل استان وجود دارد و فردا شدیدتر می‌شود و در شیراز هم وزش باد غالب است.

حسینی با بیان اینکه چهارشنبه شب و روز پنج‌شنبه، ۸ و ۹ اسفندماه هوای استان ابری خواهد شد و احتمال بارش خفیف وجود دارد، گفت: این بارش‌ها بیشتر در قسمت‌های جنویب و مرکزی استان رخ خواهد داد و روز جمعه، ۱۰ اسفندماه هم تقریباً جوی پایدار و آسمانی صاف خواهیم داشت.

مدیرکل هواشناسی فارس در ادامه سردترین نقطه استان در شبانه‌روز گذشته را ایستگاه دراک شیراز با دمای صفر درجه و گرم‌ترین نقطه استان را شهرستان لامرد با دمای ۲۹ درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز گذشته در بیشینه ۱۰ درجه و کمینه ۷ درجه بوده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=131935

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.