مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان فارس در این مراسم گفت: یک تحقیق علمی در مورد زنان مذهبی و چگونگی کنار آمدن آنها با تعارضات زناشویی توسط چند نویسنده و پژوهشگر آمریکایی به مدت ۱۹ سال در ایالتهای مختلف آمریکا بر روی ۱۱۳ زن مذهبی از ادیان ابراهیمی و مسلمانان و غیر مسلمانان صورت گرفته است که نتایج آن در سال ۲۰۲۳ به چاپ رسید.
حجتالاسلام و المسلمین حمید مقامی افزود: تحقیق نشان میدهد در ازدواجهایی که یکی از طرفین بسیار مذهبی و دیگری کممذهب است، احتمال اختلافات زناشویی بیشتر است.
به گفته وی این تحقیق به دو بخش تقسیم شده است که بخش اول به تظاهرات درونی مذهب و تأثیر آن بر زندگی زناشویی و بخش دوم به تظاهرات بیرونی مانند دعا کردن و مطالعه کتاب مقدس اشاره دارد.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای استان فارس افزود: طبق برآورد این نتایج، باور زنان مذهبی این بود که وقتی خدا در مرکز زندگی زناشویی قرار گیرد، باعث تغییر شخصیت آنان میشود که این امر منجر به کنار آمدن با مشکلات زناشویی شده است.
مقامی با اشاره به اینکه مشارکت در فعالیتهای مذهبی به صورت مشترک همراه با همسر نیز مانند دعا و شرکت در مراسم مذهبی، به تقویت روابط زناشویی کمک کرده است، بیان کرد: نتایج علمی ثابت کرده است که زوجینی در فعالیت های مذهبی و اجتماعی به صورت مشترک فعالیت دارند دچار اختلافات و طلاق کمتری در زندگی هستند.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای استان فارس افزود: در ایران با وجود اینکه جامعه مذهبی و اسلامی است، تحقیقات کمتری در این زمینه به ثبت رسیده است که احساس میشود توجه ما در این رابطه باید بیشتر شود.
به گفته وی، اگر به زندگیهای مشترک در گذشته نگاه کنیم، متوجه این اصل مهم خواهیم شد که زندگیهایی که ارتباطات قوی با خدا دارند با اختلافات کمتری مواجه هستند چراکه زن و مرد از تمامی ابعاد اجتماعی، فرهنگی و حتی خانوادگی با هم متفاوت هستند و همیشه زندگی در یک سو و به صورت ثابت حرکت نخواهد کرد.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای استان فارس در پایان با اشاره به برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: زوجین دانشجو با هدیهای از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به سفر ۴ روزه مشهد اعزام میشوند.
انتهای پیام