عبدالکریم حسینزاده امروز، ۱۶ بهمنماه در آئین رونمایی از ماشینآلات و افتتاح و آغاز عملیات اجرایی همزمان با افتتاح پروژههای ۱۱گانه معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز که به مناسبت دهه فجر انجام شد، با اشاره به وقوع سیل در نوروز سال ۱۳۹۸ در محل دروازه قرآن شیراز، بیان کرد: سالهای قبل شاهد سیل عظیمی در شیراز بودیم و خوشبختانه امروز مسئله احتمال بروز سیل در این منطقه حل شده است، انشاءالله که خدمات رفاهی و شهری بیشتر و بهتری اختیار مردم شیراز قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه فارس خاکی طلاگونه دارد، گفت: فارس با تختجمشید، کوروش، حافظ، سعدی و همه ثروتهایی که دارد، میتواند چندین کشور را توسعه دهد، اما نتوانستهایم از این ظرفیت عظیم استفاده بهینه داشته باشیم. امیدواریم با نگاه دولت وفاق ملی که نگاه ارتباط درست با همه دنیا، رابطه صمیمی دوستانه و وطنی با همه شهروندان است، بتوان این ظرفیتها را احیا کرده و درآمدزایی کرد.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اظهار کرد: ظرفیت دیگر شیراز بحث توریسم درمانی و سرمایهگذاری در صنعت درمان است که این ظرفیت مدیون اساتید پزشکی شیراز است. شیراز در رابطه با بهداشت و درمان ظرفیت عظیمی داشته و دولت اصرار دارد که از این ظرفیت برای توسعه فارس و ایران استفاده کند.
حسینزاده در ادامه سخنان خود با بیان اینکه همه افراد اعم از روستاییان، کارگران و … باید از سطح خدماتی بالایی برخوردار باشند، گفت: دغدغه ما ساختن ایران، از بین بردن فقر و توسعه کشور است. ایران کشوری ثروتمند است و در این کشور مردم باید به حق واقعی خود از زندگی برسند.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ادامه داد: با پیگیریهای مستمر، خلق ایده، درآمدزایی و قدم برداشتن در مسیر توسعه میتوان به نتیجه مطلوب رسید.
حسینزاده در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بنا داریم برای کودکان مراکز آموزشی مناسب فراهم کنیم تا جوانان در این خاک بمانند و کشور خود را یاری کرده و ایران را توسعه دهند.
وی در پایان بیان کرد: در مسأله کار و فعالیت زنان، احیای واحدهای صنعتی، توسعه روستایی و … نیز تلاش خواهیم کرد و به عنوان نماینده دولت تمام این مسائل را پیگیری خواهم کرد.
اقدامات عمرانی در سایه وفاق انجام میشود
استاندار فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه ایران یک کشور مستعد است، گفت: هر جای ایران را که بنگرید ممکن است از محرومیت برخوردار باشد اما مستعد است؛ جایی ممکن است، آب نباشد اما معادن غنی و ارزشمند داریم؛ منطقهای فاقد معدن است اما خاک حاصلخیز دارد و بسیاری موارد دیگر که ثابت میکند ایران یک کشور پر ظرفیت است.
حسینعلی امیری با تأکید بر اینکه شخص رئیس جمهور دغدغه عمران و توسعه در کشور را دارند، اظهار کرد: کارهای عمرانی در سایه دوستی، همراهی، همدلی و وفاق انجام میشود.
وی با بیان اینکه قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی حاصل صدها سال تلاش و مبارزه علیه استبداد و استکبار است، تصریح کرد: قانون اساسی بر مبنای آموزههای قرآنی و شاخصهای مهمی تعریف شده است.
استاندار فارس افزود: رشد و شکوفایی انسان، عدالت، نفی نابرابری، نفی تبعیض و روی آوردن به فضیلتهای انسانی انتها ندارد و این فضایل جزئی از آموزههای دینی است.
امیری با بیان اینکه کارهای عمرانی، توسعه، بالا بردن رفاه در راستای رشد، از اهداف قانون اساسی است، تصریح کرد: شکوفا شدن استعدادها رابطه مستقیم با مشکلات کمتر دارد؛ زمانی که انسان دغدغه کمتری دارد با نگاه عمیقتری به عبادت مینگرد و به سمت معنویات سرعت بیشتری پیدا میکند، لذا باید به مشکلات دنیوی بیشتر توجه کنیم، در همین راستا همه افرادی که برای توسعه و رفاه تلاش میکنند همه در مسیر قانون اساسی قدم برمیدارند. خدمت به بندگان خدا بسیار پر ارزش است چون راه خدا از بین بندگانش میگذرد.
تلاش برای ایجاد جهش در حوزه خدمات شهری و حوزه فرهنگی
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم اظهار کرد: در شورای ششم رویکردی ۷۲گانه تنظیم شده که اقدامات انجام گرفته مبتنی بر این برنامه است. در این برنامه ۲ بخش حوزه خدمات شهری و حوزه فرهنگی از اولویت ویژه برخوردارند.
سید ابراهیم حسینی ادامه داد: روز اولی که کار را در شورای اسلامی شهر شیراز شروع کردیم، بودجه شهرداری شیراز ۶ هزار و ۱۶۰ میلیون تومان بود و امروز بودجه شهرداری ۴۲ هزار میلیارد تومان تعریف شده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳ بودجه فرهنگی ۱۲ برابر و بودجه حوزه خدمات شهری ۱۱ برابر شده است، یعنی در ۶ ماموریت ویژه که وزارت کشور برای شهرداریها تعریف کرده است، تلاش کردیم که یک جهش داشته باشیم.
حسینی تصریح کرد: سرمایهگذاری در سایر کلانشهرها در ردیفهای بودجه است اما در شهر شیراز سرمایهگذاری یکی از تبصرههای ماده واحده است. شهرداری در سال ۱۴۰۱، ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری وارد شهر کرد؛ در سال ۱۴۰۲، ۲۰ هزار میلیارد تومان و امسال یعنی سال ۱۴۰۳، ۲۶ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده است و برای سال آینده قطعاً بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان پیشبینی میشود که انشاءالله محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: آنچه که در شیراز اتفاق افتاده، حاصل وفاق، برادری دوستی محبت و مهربانی درون شورا و شهرداری همزمان با مدیریت ارشد استان است.
افتتاح ۴۰۰ پروژه در بازه زمانی «عید تا عید»
شهردار شیراز نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: در شورای ششم و دوران شهرداری فعلی توانستهایم در این کلانشهر ۳ بزرگراه را افتتاح و بهرهبرداری کنیم، همچنین توانستهایم فاز اول خطوط مترو را به بهرهبرداری برسانیم.
محمدحسن اسدی ادامه داد: امروز تنها کلانشهری که ۴ خط مترو را همزمان انجام میدهد، شیراز است. خط یک مترو با استعداد نزدیک به ۱۱۵ هزار نفر مسافرگیری در روز کار خود را شروع کرده است؛ ۱۰ کیلومتر از خط ۲ به بهرهبرداری رسیده است و ادامه آن تا ایستگاه کلبه در منطقه سعدی تا سال آینده محقق خواهد شد؛ کار احداث خط ۳ مترو به طول ۱۲ کیلومتر شروع شده است و خط یک از مقابل حرم شاهچراغ(ع) عبور میکند که کار آن آغاز شده است و در شرف آغاز عملیات اجرایی خط ۴ مترو هستیم.
وی از معاون رئیس جمهور درخواست کرد که در خصوص کمبود واگن در استان فارس و شیراز تدبیری بیندیشند و سپس افزود: از زمان آغاز شورای ششم، یک کمیسیون به نام محرومیتزدایی تشکیل شد و شورای اسلامی شهر شیراز ۳ درصد از کل بودجه شهرداری را به محرومیتزدایی اختصاص داد. امسال بودجه عمرانی شهرداری شیراز ۲۸ هزار میلیارد تومان تعریف شد، ۳ درصد از این بودجه که حدود ۸۰۰ میلیارد تومان است به محرومیتزدایی اختصاص پیدا میکند. در این چارچوب تعیین شده ۱۸ دستگاه و ۱۸ اداره دست اندرکار محرومیتزدایی هستند اما به تنهایی نمیتوانیم در این مهم موفق باشیم، باید همه دستگاهها در کنار شهرداری باشند و شهرداری نیز در کنار بقیه دستگاهها قرار بگیرد تا بتوان به نتیجه مطلوب رسید.
اسدی با اشاره به اینکه شهر شیراز در بین ۸۰ کلانشهر آسیا، پایتخت محیط زیست نامگذاری شده است، گفت: این صفت به دلیل وجود بیش از یکهزار هکتار باغات شیراز، تلاش گذشتگان و همت مردم شیراز است.
وی با اشاره به اینکه شیراز با ۶ شهر بزرگ دنیا خواهرخوانده است، به افتتاح پروژههای شهری امروز اشاره و اظهار کرد: شهرداری ۲۸ هکتار زمین را برای سایت برمشور خریداری کرده است و قرار بود که این سایت به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان به فروش برسد اما یک طرح سرمایهگذاری بر روی این سایت گذاشتیم و یک بسته سرمایهگذاری ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومانی برای آن تعریف کردیم.
شهردار شیراز افزود: امروز یکی از گلایهها در خصوص زباله گردهاست که با برداشتن ضایعاتها از زبالهها باعث آلودگی کوچهها و معابر میشوند و چهره نازیبا را به شهر میدهند. تمام این موارد ساماندهی خواهد شد.
وی با بیان اینکه در دهه فجر تا عید سعید فطر شهرداری شیراز نزدیک به ۴۰۰ پروژه به ارزش ۲۹ هزار میلیارد تومان تعریف کرده و به بهرهبرداری میرساند، گفت: شیراز میتواند، شهری شگفتانگیز باشد و تلاش خواهیم کرد تا شیراز عروس شهرهای ایران شود.
به گزارش سحاب پرس، همزمان با ایام دهه فجر افتتاح و آغاز عملیاتی ۳۷۹ پروژه خدمات شهری، محیط زیست، حمل و نقل عمومی شهرداری شیراز به ارزش ۱۶۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال در چهل و سومین جهش عمرانی شیراز کلید خورد.
این پروژهها شامل ۱۵ پروژه مربوط به سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی به ارزش ۲۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال؛ ۶ پروژه سازمان آرامستانها با اعتبار ۲۷۸.۵ میلیارد ریال؛ ۶ پروژه مربوط به سازمان مدیریت پسماند به ارزش ۲ هزار و ۲۹۳ میلیارد ریال؛ ۷ پروژه مربوط به سازمان آتشنشانی به ارزش ۸۵۷.۹ میلیارد ریال؛ ۱۶ پروژه مربوط به سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری با اعتبار ۳۰۶.۵ میلیارد ریال؛ ۲ پروژه مربوط به سازمان حمل و نقل ریلی با اعتبار ۱۰۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال؛ ۳۹ پروژه بهسازی و مرمت پارکها و فضـای سبـز و انتقـال و توزیع آب با اعتبار ۹۴۰ میلیارد ریال؛ ساخت و احداث، تملک و مرمت ۳۹ باب سرویس بهداشتی عمومی با اعتبار یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال؛ ۵۰ پروژه جمعآوری آبهای سطحی و آبخیزداری با اعتبار ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال؛ ۶۴ پروژه بهسـازی و مناسبسازی معـابـر شامل آسفالت، بهسازی معابر، پیادهروسازی با اعتبار ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال؛ احـداث ۱۵ پـروژه مخـازن بتنی با اعتبـار ۱۴۷۵ میلیارد ریال؛ ۱۶ پروژه احداث فضای سبز با اعتبار یک هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال؛ ۵۱ پروژه اجرا و بهسازی المانها، آبنماها و زیباسازی در سطح شهر با اعتبار یک هزار و ۹۹۰ میلیارد ریال؛ احداث ۳ بازارچه شهروندی با اعتبار یک هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال؛ ۱۱ پروژه احداث، مرمت و بهسازی ایستگاههای آتشنشانی با اعتبار ۴ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال؛ ۹ پروژه احداث ساختمانهای بحران با اعتبار ۵۸۰ میلیارد ریال؛ ۹ پروژه رفع خطر و کنترل سیلاب با اعتبار ۷۰۵ میلیارد ریال؛ ۱۲ پروژه خرید تجهیزات و ملزومات بحران با اعتبار ۲۳۵ میلیارد ریال و ۱۱ پروژه برونسپاری خدمات فوریتی ۱۳۷ با اعتبار ۶۴۴ میلیارد ریال بودند.
انتهای پیام