محمدرضا هاجری امروز،۷ بهمنماه در یکصد و هشتاد و پنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز در نطق پیش از دستور خود با اشاره به وضعیت آرامستان تاریخی دارالسلام اظهار کرد: این آرامستان تاریخی همچون تخت فولاد اصفهان میتواند پهنه گردشگری و زیارت باشد و مثلث اوقاف، میراث فرهنگی و شهرداری باید هرچه سریعتر دست از زیادهخواهی بردارند و به توافق رسیده و این ظرفیت بینظیر جهان اسلام را از وضعیت فعلی که پاتوق گور خوابها و معتادین شده، بیرون آورند. چرا که بیتدبیری و بیهویتیها عاملی شده است تا یکی از بزرگترین ظرفیت و بسترهای حوزه گردشگری و زیارت، مظلوم و محروم بماند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اعتکاف تمدنساز و تفسیر معنوی از حیات طبیبانه و طیبانه، افتخاری است که بر تارک ایران اسلامی میدرخشد،گفت: حضور یک میلیونی در ۹ هزار مسجد در سراسر کشور با ۸۰ درصد حضور جوانان و نوجوانان و کسب رتبه اول فارس و شیراز در تعداد معتکفین و مساجد افتخار است که شهر مقدس شیراز را در تراز و جایگاه واقعی خود نشان میدهد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: پس از فارس، استانهای خراسان رضوی، اصفهان، قم، کرمان و خوزستان رتبه دوم تا ششم را در برگزاری باشکوه مراسم اعتکاف کشور کسب کردند.
هاجری در بخش دیگری از سخنان خود با تصریح اینکه در قانون هوای پاک دستگاههای ذیل وظایفی دارند که باید عملکرد خود را به مردم گزارش دهند، اظهار کرد: سازمان محیط زیست ۴۶ وظیفه، وزارت کشور ۲۳ وظیفه، وزارت نفت ۱۶ وظیفه، نیروی انتظامی ۱۴ وظیفه، وزارت صمت ۱۳ وظیفه، وزارت نیرو، سازمان استاندارد و وزارت راه هرکدام ۱۱ وظیفه و شهرداری نیز ۱۰ وظیفه بر عهده دارد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: شهرداری شیراز به وظایف خود بهصورت مضاعف عمل کرده است، لذا باید ارزیابی شود که کدام دستگاهها ترک فعل داشتهاند. این در حالی است که شهرداری با توسعه ناوگان عمومی، افزایش خطوط مترو، افزایش سرانه فضای سبز درون شهری و برون شهری و کاهش ترددهای اضافی، ساخت تقاطعهای غیرهمسطح و گسترش دوچرخه سواری به اندازه تمام دستگاهها کار کرده و بهتر است محیط زیست به جای ایجاد شک و شبهه در ساخت تله کابین و آکواریوم در جبل دراک به بهانه تهیه پیوست زیست محیطی، نسبت به ۴۶ وظیفه خود به مردم پاسخگو باشد.
هاجری افزود: زمانی که طرحی در شوراهای زیر بنایی به تصویب میرسد و مسئولان وقت ذیل آن را امضاء و تأیید میکنند، تازه به دوران رسیدههای مدیریت، حق ندارند با ایجاد شک و شبهه با روح و روان مردم خوب و امیدوار شهر بازی کنند. لازم بهذکر است که شورا و شهرداری خود جلودار تصویب و اجرای پیوستهای فرهنگی، اجتماعی، میراثی و محیط زیستی است و بهتر است به عمران و آبادی شهر و ارتقاء امیدواری مردم بپیوندند تا از قطار پر حرکت و سرعت عمرانی شهر عقب نمانند.
رئیس کمیسیون فرهنگی، سومین حرم اهل بیت(ع) و گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه تصویب طرح جامع ۵۷ هکتاری بافت تاریخی و فرسوده شیراز پس از ۱۵ سال انتظار کار مطلوبی است، اما بازآفرینی شهری با مشارکت مثلث شهرداری، راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و اوقاف، با تقسیم کار و تعیین آورده ملموس هرکدام از آنها، موفق میشود، لذا این بافت را نباید محدود و محصور در اطراف حرمهای مطهر دید.
وی افزود: محلاتی همچون قصردشت، سعدی، ابیوردی، دروازه کازرون، دروازه اصفهان و … باید مورد توجه قرار گیرند تا توازن همراه با عدالت، انصاف و محرومیتزدایی بهوجود آید. مبادا بافتهای فرسوده محلات غیرمرکزی شیراز از طرحها حذف و سانسور شوند که بوی آن به مشام میرسد.
هاجری با تأکید بر اینکه شهرداری شیراز، بودجه ۳۲ همتی را با ۸۰ درصد عمرانی و ۲۰ درصد جاری کلید زده است، گفت: در اوایل کار ۳۴ درصد جاری و ۶۶ درصد عمرانی بوده و موفقیت شورا و شهرداری شیراز افتخاری برای شهر است. اما باید این رویه امیدوارکننده در سال های بعد نیز استمرار یابد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: باید مراقب بود که طرح و پروژههای کوچک و متوسط محلات و مناطق که برای مردم امیدوار کننده است، ذیل پروژههای بزرگ حذف و سانسور نشوند. چرا که مطالبات برحق مردم اصل و محور رضایتمندی است که با قوت باید پیگیری و عملیاتی شوند تا عمران و آبادی عادلانه در شهر رونق گیرد.
هاجری در ادامه سخنان خود به انتقال زندان مرکزی شیراز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ۳۰ هکتار از اراضی دولتی برای احداث زندان مرکزی شیراز تخصیص یافته، لازم است مسئولان مربوطه طی جلسهای مشترک در انتقال این زندان تلاش کرده و با تغییر کاربری مناسب زندان فعلی، درآمدهای حاصله را صرف ساخت و ساز زندان جدید کنند و شورا و شهرداری آمادگی کامل دارد تا در این راستا با سرعت و سبقت به این انتقال یاری رساند.
انتهای پیام