0
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

سلامت فارس در ۱۰۰ روز گذشته، تا چشم انداز آینده/ با تمام توان زیرساخت‌های گردشگری سلامت را تقویت می‌کنیم

  • کد خبر : 128520
  • 07 بهمن 1403 - 17:40
سلامت فارس در ۱۰۰ روز گذشته، تا چشم انداز آینده/ با تمام توان زیرساخت‌های گردشگری سلامت را تقویت می‌کنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، بین‌المللی‌سازی سلامت فارس را چشم‌اندازی دست‌یافتنی دانست و بیان کرد: این دانشگاه در جهت تقویت زیرساخت‌های گردشگری سلامت توان خود را به کار خواهد گرفت.

سید بصیر هاشمی امروز، ۷ بهمن‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در آستانه دهه فجر برگزار شد، به بین‌المللی‌سازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در ۲ گام جذب و تبادل اساتید و دانشجویان بین‌المللی و همچنین تقویت زیرساخت‌های گردشگری سلامت، در حال پیاده‌سازی و توسعه است.

وی با بیان اینکه ۴۰۰ دانشجوی بین‌الملل که بیشتر اهل تاجیکستان بوده و هم‌اکنون در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول تحصیل هستند، گفت: درخواست داریم که پرواز شیراز – تاجیکستان برای تبادل دانشجو و گردشگری سلامت در دستور کار قرار بگیرد.

هاشمی، فعالیت دفتر دانشگاه در کشور تاجیکستان و توسعه تعامل علمی با کشورهای منطقه را از جمله ظرفیت‌های موجود در این زمینه دانست و افزود: گردشگری سلامت یک اصل مهم در نظام سلامت و توسعه ملی است که در حال حاضر بسترهای تقویت آن فراهم شده و با ایجاد دفتر گردشگری سلامت در دانشگاه، تلاش بر این است که بتوانیم مدیریت کارآمد و موثری در این زمینه داشته باشیم.

وی در ادامه سخنان خود به تشریح برنامه‌های یکصد روز گذشته پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در رده پنجم پزشکی کشور قرار دارد و یک حوزه گسترده با ۳۵ هزار پرسنل، یک‌هزار عضو هیئت علمی در رشته‌های مختلف، ۳۴ شبکه و منطقه بهداشت و درمان، حدود ۷۰ بیمارستان و یک‌هزار داروخانه در سراسر استان، به مردم و بیماران ارائه خدمت می‌کند.

هاشمی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ پروژه عمرانی سلامت‌محور در استان فارس در راستای توسعه زیرساخت‌های موجود در دست اقدام است، گفت: از این تعداد بیش از ۳۰ پروژه، از جمله پروژه‌های مانند بیمارستان اعصاب و روان بوستان با بیش از ۳۰۰ تخت در مراحل پایانی قرار دارد و آماده بهره‌برداری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی در خدمت جامعه و مردم هستیم، گفت: محور فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحقق شعار وفاق ملی در عرصه سلامت است و تلاش می‌شود تا با انتخاب افراد توانمند و دارای تجارب مدیریتی، بر اساس شایسته‌سالاری و عدالت‌مداری در مسیر ارتقای خدمت‌رسانی به مردم قدم برداریم.

هاشمی با اشاره به اینکه در این دوره یکصد روزه، توانستیم برخی از مطالبات دانشگاه از بیمه‌ها و نارضایتی نسبی از سوی برخی از بخش‌ها را با رایزنی و هماهنگی به سرانجام برسانیم و از لحاظ زیرساختی به دانشگاه کمک کنیم، گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز قول مساعدت داده است که منابع مالی لازم را به پروژه‌ها تزریق کند.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ۳۰ درصد از مراجعین به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از استان‌های همجوار هستند، گفت: افزایش تعداد دانشجویان موجب افزایش مطالبات بدون زیرساخت کافی شده و با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم که البته یک مشکل کشوری است که حدود ۳۰ هزار همت اعتبار برای این موضوع نیاز است، تا شرایط فعل مدیریت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: طرح پزشک خانواده چالش‌های بسیاری را به وجود آورده و شیراز سال‌هاست که با این موضوع درگیر شده است، در همین راستا وزارت بهداشت برای ساماندهی این طرح به دنبال راه‌حل است تا مشکلات گذشته حل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص مهاجرت پرستاران و پزشکان و ضرورت دلجویی از اساتید بیان کرد: وقتی شرایط کار و فعالیت مناسب نباشد، این اتفاق خواهد افتاد.

هاشمی ادامه داد: با برخی از اساتید که دانشگاه را ترک کردند، گفت‌وگو داشتیم و تعدادی را برای بازگشت به دانشگاه اقناع کردیم و تعدادی به محل کار بازگشتند؛ همچنین با برخی از اساتید و همکاران که خارج از کشور بودند، نیز ارتباط برقرار شد و سعی داریم که با ارتباط مستمر این افراد مهاجرت معکوس داشته باشند.

بار تامین داروی بیماران چند استان بر عهده فارس است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه باتلاش‌های انجام شده بخش زیادی از کمبود داروی بیماران حل شده است، گفت: در گذشته بیمارستان‌های ما با مشکلاتی برای بیماران دیالیزی دست و پنجه نرم می‌کرد اما توانستیم سهمیه ۳ ماه استان را در بیمارستان‌ها ذخیره کنیم و تلاش خواهیم کرد سهمیه ۶ ماهه نیز ذخیره شود.

محمد جواد خشنود ادامه داد: بیمارستان‌ها در گذشته با کمبود داروهای اتاق عمل مانند مرفین مواجه بودند که الحمدالله این دارو نیز برای مدت ۴ ماه ذخیره شده است.

وی افزود: افزایش سهمیه دارویی فارس در ۲ سال گذشته با چالش‌های بسیاری مواجه بود اما امروز سهمیه داورهای ما به ویژه داروهای حیاتی بیش از حتی استان‌هایی همانند اصفهان است و همچنین با پرداخت بدهی‌ به شرکت‌های دارویی اکنون تعامل خوبی میان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شرکت‌های مذکور ایجاد شده است.

خشنود تصریح کرد: بسیاری از بیماران ما از استان‌های همجوار مراجعه می‌کنند و بار تامین داوریی آن‌ها بر دوش استان فارس است که در این راستا پیشنهاد داده‌ایم که داوری تخصیصی بر مبنای تعداد بیماران باشد. البته یکسری از کمبودها، کمبودهای دارویی تلقی نمی‌شود، چرا که بعضی از بیماران تنها داروی شرکت‌های خاص را مصرف می‌کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=128520

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.