محمدجواد خشنود امروز، ۷ بهمن در نشست ستاد توزیع دارو در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر لزوم پیگیری وصول بدهی شرکتهای پخش دارو تاکید کرد و گفت: یکی از چالشهای اصلی، تاخیر در پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سوی بیمهها و در نتیجه بدهیهای انباشته شده بیمارستانها و مراکز درمانی به شرکتهای پخش دارو است که باعث کندی در تأمین برخی اقلام دارویی شده است.
وی افزود: در این راستا، معاونت غذا و دارو اقدامات عملی ارزشمندی انجام داده و با تعامل با سایر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بخشی از مطالبات شرکتها پرداخت شده و سایر مطالبات شرکتها نیز پیگیری میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر لزوم تقویت تعامل شرکتهای دارویی با داروخانهها تصریح کرد: زمینهسازی این تعامل با اعلام توزیع برخی داروها به بخش خصوصی که در گذشته تنها مختص داروخانههای دولتی یا شبه دولتی بود، آغاز شده است.
خشنود، فعالتر شدن کمیته رفع اختلافات داروخانهها با شرکتهای دارویی با محوریت معاونت غذا و دارو و انجمن داروسازان، توزیع منصفانه و عادلانه داروها از سوی شرکتهای دارویی، نظارت بیشتر شرکتها بر عملکرد ویزیتورها در تعامل با داروخانهها، سرعت بیشتر توزیع دارو، توزیع مویرگی و به ویژه توزیع دارو در شهرستانهای مرزی با سایر استانها را مورد تأکید قرار داد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سلامت و آرامش بیماران را اولویت اصلی مسئولان دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد: با افزایش هماهنگی و تلاش، روند تأمین و توزیع داروها بهبود یابد.
محمدعظیم رأفت، سرپرست مدیریت دارو، فرآوردههای بیولوژیکی و مواد دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست بر تأمین بهموقع داروهای حیاتی همچون داروهای شیمیدرمانی، متابولیک، آنتی دوتها و اقلام موجود در جعبههای اورژانس بیمارستانها تأکید کرد و گفت: هدف این اقدام، کاهش نگرانی بیماران و اطمینان از آمادگی مراکز درمانی برای ارائه خدمات است.
ملیحه امین صفایی، رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل نیز در این نشست با اشاره به اهمیت تغذیه کودکان و نیاز خانوادهها به شیر خشک گفت: وضعیت توزیع این اقلام به ویژه در مناطق کمتر برخوردار مورد بررسی ویژه معاونت قرار گرفته است و تصمیماتی برای افزایش شفافیت در توزیع و رفع موانع موجود اتخاذ شده است.
رئیس انجمن داروسازان استان فارس در این نشست با بیان مسایل مربوط به داروخانههای بخش خصوصی، از معاونت غذا و دارو و شرکتهای پخش درخواست کرد تا در زمینه حل این مشکلات اقدامات مؤثرتری انجام دهند.
محمد منفرد همچنین کمبود برخی داروها، تأخیر در تحویل سفارشها از سوی شرکتها و مسائل مالی داروخانهها و شرکتها و لزوم جلوگیری از سبد فروشی از سوی شرکتها را مطرح کرد.
در ادامه این نشست مهدی خسروی، سرپرست اداره نظارت بر واردات و صادرات دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر لزوم توزیع منصفانه داروهای عمومی در سطح استان فارس تأکید کرد و گفت: تمامی مراکز درمانی و داروخانهها لازم است بتوانند به میزان کافی از این اقلام برخوردار باشند.
انتهای پیام