حسینعلی امیری امروز، ۱۵ دی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس با اشاره به اینکه در حال حاضر اشتغال، تولید، رونق اقتصادی و معیشت مردم یکی از مهمترین مسائل کشور است، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) در سالهای اخیر نامگذاری هر سال را به موضوعی اقتصادی اختصاص دادهاند که بیانگر اهمیت موضوع از دیدگاه ایشان است.
نماینده عالی دولت وفاق ملی در استان فارس با تأکید بر ضرورت پرهیز از تعطیل کردن واحدهای تولیدی تصریح کرد: اگر در یک واحد تولیدی فردی تخلفی مرتکب میشود؛ این موضوع نباید منجر به تعطیلی آن واحد تولیدی شود.
وی اضافه کرد: تعطیلی یک واحد تولیدی در واقع تعطیلی زنجیرهای از مشاغل است و گروههای مختلفی از جمله کارگران و کارکنان، مشاغل غیر مستقیم مربوط با آن واحد تولیدی و سایر موارد را تحتالشعاع قرار میدهد.
استاندار فارس یادآور شد: بی تردید تخلف انجام شده باید مطابق با قانون بررسی و با متخلف برخورد شود اما تعطیلی واحد تولیدی به این علت، امری مصالح جامعه است.
به اعتقاد نماینده عالی دولت در استان فارس، اولین راهکار برای رفع مشکلات تولید این است که اجازه داده نشود این مشکلات به وجود بیایند و از ابتدا اقدامات پیشگیرانه مد نظر قرار گیرد.
امیری با بیان اینکه مشکلات ایجاد شده نیز گاهی توسط مدیران دستگاههای اجرایی مربوطه قابل حل است، تاکید کرد: مدیران باید با بررسی این مشکلات با هدف گرهگشایی از موانع پیشروی تولید تلاش کنند و همچنین ریسکپذیر باشند.
استاندار فارس با ابراز خرسندی از همراهی دستگاههای نظارتی استان با سیاستهای کلی دولت و نظام جمهوری اسلامی درباره رونق تولید و رفع موانع در این حوزه اظهار کرد: دستگاههای نظارتی نیز باید با نگاه گرهگشایانه به مسائل اقتصادی، تولیدی و معیشتی توجه کنند.
نماینده عالی دولت وفاق ملی در استان فارس با اشاره به اینکه قانون و مقررات در ظاهر الفاظی خشک هستند، بیان کرد: مجریان قوانین باید با هدف انعطافپذیری، به این قوانین روح بدمند.
امیری با تاکید بر اینکه اصل بر نقض نشدن قوانین است، گفت: مجری قانون میتواند انعطافپذیریهای قابل انجام را اعمال کند تا شاهد رفع مشکلات پیش روی کارآفرینان و تولیدکنندگان باشیم.
استاندار فارس گفت: موانع و مشکلات واحدهای تولیدی پس از بررسی در کمیتهها و در صورت رفع نشدن مشکل به کارگروه ارجاع دهند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان در راستای کاهش ضرر و زیانهای احتمالی محصولات خود را بیمه کنند، گفت: در مواردی که واحد تولیدی تقاضای امحال میکند باید نحوه هزینه کرد تسهیلات به دقت و با جزییات در کمیته مشخص شود.
عادلانه بودن امتیازات و تسهیلاتی که برای بخشهای تولیدی در نظر گرفته میشود از دیگر مواردی بود که استاندار فارس بر لزوم توجه به آن تاکید کرد.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، در این جلسه مشکات ۵ واحد تولیدی استان مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
انتهای پیام