اخبار ویژه

در آذر ماه سال جاری مقدار ۶۰۰ تن کود کشاورزی اوره برای توزیع بین کارگزاران در سطح استان هرمزگان ارسال شد توزیع بیش از ۵۰۰ تن کود کشاورزی از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بین انبار کارگزاران در سطح شهرستان مهر توزیع انواع نهاده کشاورزی بین انبار کارگزاران شهرستان بختگان در آذر ماه توزیع بیش از ۳ هزار تن انواع کود کشاورزی از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بین انبار کارگزاران در ۹ ماه نخست سال جاری در سطح شهرستان رستم بیش از ۲ هزار تن انواع کود کشاورزی جهت توزیع بین انبار کارگزاران به شهرستان خرمبید ارسال شد از آغاز سال جاری تا پایان آذر ماه مقدار ۹۰۷ تن انواع کود کشاورزی بین انبار کارگزاران شهرستان جهرم توزیع شد توزیع بیش از ۳۰۰ تن کود دی آمونیوم فسفات بین کارگزاران شهرستان داراب در نه ماهه نخست سال جاری از اغاز سال جاری تا پایان آذر ماه بیش از ۲ هزار تن کود دی آمونیوم فسفات در انبارهای سازمانی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس تامین شد

1

فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور

  • کد خبر : 125850
  • 12 دی 1403 - 17:58
فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با تأکید بر آگاهی‌بخشس در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل، از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد.

حسن امامی رضوی امروز، ۱۲ دی‌ماه در کنگره نان کامل و فرآورده‌های غلات که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال برگزاری است،  گفت: از دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم انتظار می‌رود که با شناسایی دغدغه‌ها و چالش‌های مردم، برای رفع آن‌ها پیگیر و پاسخگو باشند.

وی از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد و افزود: ثمربخشی اهداف این‌گونه رویدادهای علمی، نیازمند آگاهی و ایجاد تقاضا در سطح جامعه است و مردم باید از اهمیت نان کامل و نقش آن در سلامت آگاهی یابند که در این زمینه باید به موضوعاتی نظیر قیمت مناسب و کیفیت مطلوب نیز توجه شود.

امامی رضوی، امنیت غذایی را زیربنای دیگر ابعاد امنیت دانست و افزود: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه اقشار مردم جامعه به غذای سالم، کافی و مطلوب است که در این زمینه لازم باید بر اقشار آسیب‌پذیر و کم‌برخوردار، تمرکز بیشتری صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی کشور اشاره کرد که بهبود کیفیت نان، همچنین آرد کامل و سبوس‌دار، در این سند مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، نان را برکت سفره مردم دانست که حرمت آن، در فرهنگ ایرانی از گذشته مورد توجه بوده و در فرمایشات ائمه دینی نیز بر آن تاکید شده است.

وی توجه به اهمیت مصرف نان و حبوبات در برنامه غذایی را از جمله مسائل مورد تأکید در اسناد بین‌المللی و سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد و گفت: در فرهنگ ایرانی و در برنامه غذایی ایرانیان، مصرف نان از میزان بالایی برخوردار است و بر همین اساس، توجه به سلامت آن اهمیت ویژه‌ای دارد.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف و به ریاست رئیس جمهور، از جمله محورهای مورد بررسی در این شورا را سلامت نان مصرفی مردم برشمرد.

وی با بیان اینکه برنامه بهبود کیفیت نان و آرد، در سال ۱۴۰۱، در سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذا و تغذیه نیز به تصویب رسیده است، گفت: دستیابی به اهداف مرتبط با سلامت نان نیازمند تعامل و مشارکت دوسویه مردم و دستگاه‌های متولی است، لذا در مبحث سلامت نان، باید به نحوی در جامعه مطالبه‌گری ایجاد شود که شاهد توسعه راه‌اندازی کارخانه‌ها و مراکز عرضه نان سالم و کامل باشیم.

مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اضافه کرد: ذائقه مردم یه یکباره تغییر نمی‌کند و در این زمینه لازم است به تدریج، برنامه‌ریزی شده و گام برداشت.

به گزارش سحاب پرس، به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز کنگره ملی نان کامل و فرآورده‌های غلات، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور مسئولان، دست‌اندرکاران و علاقه‌مندان این حوزه آغاز شده و تا ۱۳ دی، در مجتمع ولایت ادامه دارد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=125850

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.