حسن زمانی امروز، ۱۱ دیماه با بیان اینکه کشت مکانیزه در سال ۱۳۹۳ حدود ۳ درصد بوده است، گفت: طی ۱۰ سال گذشته شاهد استقبال کشاورزان از کشاورزی علمی بوده و کشت مکانیزه محصولات زراعی در سطح شهرستان رشد چشمگیری داشته تا جایی که این امر در سال ۱۴۰۳ به حدود ۸۵ درصد و در بخش کردیان قطب زراعت شهرستان این رقم به ۹۵ درصد رسیده است.
وی تصریح کرد: از مزایای کشت مکانیزم میتوان به کاهش تردد ماشینآلات در زمین، کاهش مصرف بذر، کاهش مصرف انرژی، جلوگیری از فشردگی خاک، کاهش هزینه کاشت، تسهیل انجام آبیاری نوین، کاهش مصرف آب و افزایش عملکرد محصول اشاره کرد.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم از عوامل پیشرفت کشت مکانیزه در سطح شهرستان را برگزاری کلاسهای آموزشی، ترویج کشت، اعطای یارانه و تسهیلات به منظور خرید ادوات مورد نیاز، نظارت مستمر کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان به مزارع و ارتباط چهره به چهره با کشاورزان نام برد.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی جهرم، زمانی در پایان این موفقیت و کشاورزی علمی را نتیجه ارتباط دوجانبه و همکاری کشاورزان با کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی، مدیران پهنه و همکاری دانشگاهیان شهرستان برشمرد.
انتهای پیام