4
​​​مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس خبر داد:

​​​​​​​​اتصال ۱۶ روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات با اعتبار ۵۴ میلیارد تومان ​​​​​​​​​

  • کد خبر : 124434
  • 03 دی 1403 - 15:22
​​​​​​​​اتصال ۱۶ روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات با اعتبار ۵۴ میلیارد تومان ​​​​​​​​​
​​​مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس از اتصال 16 روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات و دسترسی این روستاها به اینترنت پرسرعت همراه با اعتبار 54 میلیارد تومان از محل طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از پیام خبر، حمید سلیمان پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: با احداث هشت سایت جدید و ارتقای سه سایت موجود، دسترسی اینترنت پرسرعت همراه برای ۱۶ روستای دیگر استان فارس با جمعیت ۸۳۰۰ نفر در قالب ۲۴۲۰ خانوار فراهم شده است.

سلیمان پور روستاهای تنگ براق و شهرک ایگدر از توابع شهرستان اقلید، روستاهای بیخک جروق و دشت برم از توابع شهرستان کازرون، روستای آبگرم از توابع شهرستان سپیدان، روستای دنگز از توابع شهرستان لارستان، روستای گل برنجی از توابع شهرستان خفر، روستاهای آشنا از توابع شهرستان خنج و روستاهای سروان، میانه جنجان و جنجان مرکزی از توابع شهرستان ممسنی را روستاهای جدیدی نام برد که با احداث شش سایت جدید و ارتقای سه سایت موجود توسط همراه اول به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.

وی روستاهای روزیان، مرادآباد و مهدی آباد از توابع شهرستان مرودشت و روستاهای حسن آباد و کاسکان از توابع شهرستان کازرون را روستاهای جدیدی برشمرد که با احداث دو سایت موجود توسط ایرانسل به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

رئیس شورای راهبری توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مبلغ هزینه شده برای افتتاح این سایت ها را ۵۴ میلیارد تومان از محل منابع طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات «USO» اعلام کرد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=124434

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.