به گزارش سحاب پرس به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی شیراز، ساعت ۱۲:۵۳ ظهر امروز مالک پس از وقوع این حادثه سراسیمه با سامانه ی ۱۲۵ تماس گرفت و درخواست کمک کرد که ستاد فرماندهی آتش نشانی شیراز بلافاصله زنگ ایستگاه ۱۲ را به صدا درآورد و آتش نشانان این ایستگاه را به محل حادثه در خیابان بلوار هرمزگان روانه کرد.
به گفته آتش نشانان اعزامی به این حادثه: یک کارگر ۱۵ ساله حین انجام کار در یک ساختمان در حال ساخت به دلیل بی احتیاطی از طبقه ی سوم به بالکن طبقه زیرین سقوط کرده بود.
بنا به اظهار عوامل اورژانس حاضر در محل، این کارگر بر اثر این حادثه از ناحیه ی پا و کمر دچار آسیب شدگی شده بود.
نیروهای عملیات آتش نشانی با راهنمایی پزشک اورژانس این شخص آسیب دیده را با احتیاط بر روی برانکارد مخصوص تثبیت کرده و با رعایت موارد ایمنی، مصدوم را از محل حادثه خارج کرده و برای انتقال به بیمارستان، تحویل عوامل اورژانس دادند.
گفتنی است: علت وقوع این حادثه از سوی کارشناسان آتش نشانی تحت بررسی است.
سقوط کارگر ساختمانی از ارتفاع در بلوار هرمزگان شیراز
- ارسال توسط : : ساسان یگانه (مدیرمسئول)
- بدون دیدگاه