4
معاون پایش و نظارت مؤمنانه کانون‌های خدمت رضوی استان فارس؛

تداوم کمک‌های مؤمنانه برای مردم لبنان و غزه در فارس

  • کد خبر : 122031
  • 14 آذر 1403 - 16:31
تداوم کمک‌های مؤمنانه برای مردم لبنان و غزه در فارس
معاون پایش و نظارت مؤمنانه کانون‌های خدمت رضوی استان فارس از تداوم کمک‌های مؤمنانه مردم این استان برای کمک به مردم لبنان و غزه با همراهی خادم‌یاران رضوی و تعدادی از مراکز خیریه شیراز خبر داد.

محمدرضا رستمی امروز، ۱۴ آذرماه در نشست کانون‌های خدمت رضوی فارس با اعلام این خبر گفت: این کمک‌های مردمی در قالب پویش «لبنان تنها نیست» انجام می‌شود.

وی افزود: در قالب این پویش که از سوی آستان قدس رضوی در سراسر کشور اجرا می‌شود، ۶۶ قطعه طلا به وزن  ۲۵۲ گرم و مقادیر قابل توجهی البسه و پوشاک، لوازم و مایحتاج عمومی و غذا و دارو جمع‌آوری شد.

معاون پایش و نظارت مؤمنانه کانون‌های خدمت رضوی استان فارس تصریح کرد: در این مرحله از کمک‌های مؤمنانه مردم فارس، ۲۰۰ بسته شامل ۵ هزار کارتن و گونی دارای محتوای پتو، لباس پوشاک و کفش و کلاه، برنج و حبوبات و مواد غذایی از مردم و خیران جمع‌آوری شده و تحویل هلال احمر استان فارس شد تا  برای مردم مظلوم لبنان و غزه ارسال شود.

رستمی، ترویج فرهنگ رضوی را یکی از رسالت‌های کانون های خدمت روی دانست و اضافه کرد : باید از همه فرصت‌های پیش‌رو برای ترویج این فرهنگ استفاده کنیم. کمک به مظلومان هم بخشی از فرهنگ رضوی و فاطمی است که باید در این زمینه فعالیت داشته باشیم.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=122031

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.